Dagboka torsdag 27. oktober 2016

I går var det informasjonsmøte om ny stadion, i kveld er det «Slaget om Oslo» på Jordal, og på søndag serveres det frikassé av fugl. Det romler av sult og forventning i denne dagbokistens mage allerede! Det er ikke så mye nytt, men det går fremover I går ble det avholdt informasjonsmøte om vår nye … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 27. oktober 2016»

I går var det informasjonsmøte om ny stadion, i kveld er det «Slaget om Oslo» på Jordal, og på søndag serveres det frikassé av fugl. Det romler av sult og forventning i denne dagbokistens mage allerede!

Det er ikke så mye nytt, men det går fremover

I går ble det avholdt informasjonsmøte om vår nye stadion i kantina på Valle. Erik Espeseth var først ut, og kunne fortelle litt om seg selv og litt om hvordan han vil at klubben skal drives. Ikke noe overdreven pengebruk og langsiktig tankegang er mantraet. Fin fyr, riktige tanker!

Så var det leder i Vålerenga Kultur og Idrettspark, Stig Ove Sandnes, sin tur. Det viktigste fra hans del var selvfølgelig at selv om den videregående skolen skal være klar til skolestart midt i august 2017, så vil selve stadion stå klar til 01. september. Første mulige hjemmekamp vil være rundt 10. september. Og til alle dere som driver og maser om åpningskamp mot jernbanestasjonen på vei til Gardermoen:  VPN vil først ha treningskamp mot Lyn. Så en åpningskamp mot Kristiansund. Man åpner ikke med det hardeste arrangementet å gjennomføre. Da bryter absolutt hele infrastrukturen sammen!

Frank Ove Hansen og Morten Nydal kunne deretter ta for seg temaet tribunekonsepter og sesongkort. Noen raske punkter fra det:

  • Hovedtribunen får et stort felt på rundt 800 «premiumplasser» der man får servering og navn på stolen. Resten er vanlige plasser med 450 + 350 VIP i etasjene over.
  • Supportertribunen blir selvfølgelig i svingen mot sør.
  • Det er en tribune som heter «Vålerengatribunen». Der er midten satt av til «gamle klansfolk som ikke gidder å synge SÅ mye, men er engasjerte».
  • Så er det en familietribune og Miniklanen, samt en Oslo-tribune som er tenkt til konsepter med Oslo.

Dessuten oppfordres alle, både store og små, til å være med å bestemme fargene på setene på ny stadion. Mer info her!

Ang. sesongkort så blir prisene 2300 kr for sesongkort på supportertribunen, 3200 kr for «gamle klansfolk»-tribunen og 5000 kr for premiumpakka.

Vi gleder oss! Og husk at du kan se stadion reise seg via VPNs kamera hver dag!

 

«Slaget om Oslo» på Jordal i kveld

I kveld 18:30 får Iskrigerne besøk av Manglerud Star. De stjal poenga fra oss i første kamp denna sesongen, men nå er gutta kommet i siget, og med 3 seire på rad er det ingen grunn til ikke å forvente fest på Jordal. Ta med deg familie, venner, naboer, folk som lufter bikkja utafor stadion, de som løper på tredemølla på SATS borti veien, og alle dyra fra Kampen økologiske barnebondegård på kamp i kveld, så skal du se at det blir stemning!

 

«Har du traktor og ljå, heier du på LSK»

Nå veit ikke jeg om Døden kjører traktor, men jeg er ganske sikker på at han har ljå, og på søndag kommer han for å hente de gulsvarte ned i det kølsvarte helvetet som er OBOS-ligaen. Han hiver ihjeltakla og utspelte kanarifugler i hengern sin 19:45 på søndag, og kjører sørover til det blir varmt. Veldig varmt! Det skal gutta våre sørge for!

Kampen starter 18:00. 12000 mennesker har allerede kjøpt billett til den kampen. Det kommer til å bli trøkk, både på tribunen og på banen, og vi synes du som heier på Enga skal ta turen, for detta kan bli en fantastisk avslutning på sesongen!

Enga i dag

Du skal på Jordal. Men først skal du kjøpe billett til Ullevål på søndag, fordi gutta veit at #viharryggenderes

Legg igjen en kommentar