KWR streamer medlemsmøtet

Vålerenga fotball inviterer til åpent medlemsmøte om stadion og sesongkort for sesongen 2017 i Vallhall. KWR streamer møtet for de som ikke kan komme. Vålerenga Fotball inviterer til åpent medlemsmøte om ny stadion og sesongkortene for neste sesong. Dette er din mulighet til å si din mening om hvordan du mener blant annet setedekor og … Fortsett å lese «KWR streamer medlemsmøtet»

Vålerenga fotball inviterer til åpent medlemsmøte om stadion og sesongkort for sesongen 2017 i Vallhall. KWR streamer møtet for de som ikke kan komme.

Vålerenga Fotball inviterer til åpent medlemsmøte om ny stadion og sesongkortene for neste sesong. Dette er din mulighet til å si din mening om hvordan du mener blant annet setedekor og spillersluse skal se ut.

Møtet er i kantina i Vallhall og begynner 18:00. For de som ikke har mulighet til å komme, men vil holde seg oppdatert på hva som rører seg kan dere se møtet live via Klanens webradio.

Dette er agendaen for møtet 

•    Styreleder Thomas Baardseng ønsker velkommen og vi gir en status i Vålerenga Fotball Elite ved Erik Espeseth (daglig leder i Vålerenga Fotball Elite/AS).

•    Oppdatering av stadionprosjektet ved Stig-Ove Sandnes (daglig leder i Vålerenga kultur- og idrettspark).

•    Presentasjon av tribunekonseptene og informasjon om sesongkort for 2017-sesongen ved Frank Ove Hansen (prosjektleder publikum/VIP ny stadion) og Morten Nydal (daglig nestleder) i Vålerenga Fotball AS.

•    Invitasjon til å være med å påvirke valg av dekor i spillerslusa og fargevalg på seter på ny stadion, samt gi tilbakemeldinger på hva slags kiosktilbud som er ønskelig på ny stadion.

Legg igjen en kommentar