Dagboka onsdag 26. oktober 2016

Snart toppkamp i bunn, møte om ny stadion og litt folk som dytter. Dagboka har mye fotball. La oss starte med stadion. Vålerenga inviterer i kveld til åpent medlemsmøte om stadion og sesongkort for 2017. Møtet finner sted i kantina på Vallhall klokka 18:00. Det er planlagt å vare til 20:00. Agendaen er følgende: •   … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 26. oktober 2016»

Snart toppkamp i bunn, møte om ny stadion og litt folk som dytter. Dagboka har mye fotball.

La oss starte med stadion. Vålerenga inviterer i kveld til åpent medlemsmøte om stadion og sesongkort for 2017. Møtet finner sted i kantina på Vallhall klokka 18:00. Det er planlagt å vare til 20:00.

Agendaen er følgende:

•    Styreleder Thomas Baardseng ønsker velkommen og vi gir en status i Vålerenga Fotball Elite ved Erik Espeseth (daglig leder i Vålerenga Fotball Elite/AS).

•    Oppdatering av stadionprosjektet ved Stig-Ove Sandnes (daglig leder i Vålerenga kultur- og idrettspark).

•    Presentasjon av tribunekonseptene og informasjon om sesongkort for 2017-sesongen ved Frank Ove Hansen (prosjektleder publikum/VIP ny stadion) og Morten Nydal (daglig nestleder) i Vålerenga Fotball AS.

•    Invitasjon til å være med å påvirke valg av dekor i spillerslusa og fargevalg på seter på ny stadion, samt gi tilbakemeldinger på hva slags kiosktilbud som er ønskelig på ny stadion.

Det er altså en hel del spennende som blir tatt opp. Vi syns du skal ta turen.

Om du ikke kan være der så fortvil ei; møtet vil bli streamet av våre venner i Klanens Webradio. Det kommer mer informasjon om det senere.

Det æ’kke lov å dytte

Om du som spiller dytter en annen spiller blir du enten utvist eller får gult kort. Om du som tilskuer løper inn på banen og dytter en spiller så er det en helt annen sak. Tilskueren blir bortvist fra stadion, men det får etterspill.

Dette skjedde i kampen mellom Lillestrøm og Start på Åråsen. Starts Antwi scora og jubla mot noen gulkledde. Vi skjønnern godt. Det er lett å ta feil. De ligner jo sånn på hverandre. Gult og svart, hvem ser forskjell på supporterne?

Uansett så blei Antwi dytta av en kanarifugl som klarte å hoppe fra tribuneplass og ned på matta. De 10-15 andre som ville ut på banen og ta Antwi klarte å stoppe seg selv (eller ble stoppa av vaktene).

Hvorfor tar vi dette opp nå? Fordi vi ikke veit utfallet av hva NFFs sanksjon blir. Det kan nemlig ha veldig stor betydning for hvilke lag som havner hvor. Bot blir det uansett. Så kommer det noe attåt. Glasuren på kaka, om du vil. I verste fall så blir det poengtrekk til LSK, men det tror vi ikke skjer. Dette bør NFF komme med snart, aller helst før helgas runde.

Årets kamp

Det sender oss videre til helgens batalje mot Lillestrøm. Vi gleder oss, og vi tror det blir en tett kamp. Wæhler er ute, så det blir vel enten Nakkim/Larsen eller Nation/Larsen i midtforsvaret.

Så får vi håpe Moa har tatt på seg skytterskoa. Og Sandberg er i sitt ess.

Tribunekampen blir minst like spennende. Vi satser på at Klanen er topptrimma og at Ikaros er klare for å lage støy. Det blir vel noen smellskudd fra kanarifuglene. Gjerne kombinert med røyk. De er jo flinke til det.

Vi gleder oss.

Vålerenga i dag

Det er medlemsmøte i Vallhall. Det er det viktigste som skjer i dag.

Legg igjen en kommentar