Det er bare trist, Vålerenga

Ett poeng på på fire dager mot to av seriens dumpekandidater. Nå er det bare trist, Vålerenga.

VPN veit ikke hva som er galt, men noe er alvorlig galt. Ja, vi pleier ikke å vinne i Drammen og på Nadderud, og vi pleier å være dårlige i august. Statistikk er uinteressant. Hvorfor vant vi ikke i dag og hvorfor fikk vi ikke til mer på søndag?

Hva er galt i Vålerenga?

View Results

Loading ... Loading ...

Sorry ass! Det hjelper ikke at vi hadde 3x så mange sjanser som Stabæk i dag. Prestasjonen er for dårlig! Nå får klubben kalle inn til et nytt supportermøte hvor Ronny får forklare hvorfor laget mislykkes fullstendig i tre kamper på rad.

Spørsmålet mange må stille seg nå, er:

VPN er i kveld i jævlig dårlig humør, men også ganske så apatisk. Vi ser egentlig for oss at apatien vil prege resten av 2019. Vi er på sjette plass og kommer neppe til å avansere særlig. Søndag er det Haugesund hjemme, og hvis det ikke blir tre poeng der, er det fullstendig natta. Ja, det er ikke nødvendigvis en enkel kamp på søndag, men skal medalje være målet, må gutta våkne.

Hvor havner vi på tabellen i år?

  • 7. plass (44%, 219 Votes)
  • 6. plass (22%, 110 Votes)
  • 8. plass - eller dårligere (17%, 82 Votes)
  • 4. eller 5. plass (12%, 61 Votes)
  • Topp 3 (3%, 14 Votes)
  • Vet ikke (2%, 9 Votes)

Total Voters: 495

Loading ... Loading ...

Facebook-kommentarer:

Ingen tilbakemeldinger

Det kan hende du også liker...