Dagboka fredag 16. august 2019

Uttafor slipper sollyset så vidt gjennom et tett og grått teppe av skyer og yr. Folk ser litt utilfredse ut der de er på vei til dagens gjøremål. Høsten nærmer seg med stormskritt og sommeferien virker vanvittig langt unna. Ting virker kanskje mørkt og trist, men vi gliser uansett. Vi er tross alt i Oslo, … Fortsett å lese «Dagboka fredag 16. august 2019»

Uttafor slipper sollyset så vidt gjennom et tett og grått teppe av skyer og yr. Folk ser litt utilfredse ut der de er på vei til dagens gjøremål. Høsten nærmer seg med stormskritt og sommeferien virker vanvittig langt unna. Ting virker kanskje mørkt og trist, men vi gliser uansett. Vi er tross alt i Oslo, det er fredag og ting kunne vært mye verre. Vi kunne bodd i Bodø.

Høstsesongen er her som hør og bør

Herrelaget vårt er som vanlig inne i en tung periode. Som supportere veit vi hvordan det kommer til å bli fremover. Vi har sett det så mange ganger før. Uansett hva andre tror og mener har Vålerenga hatt en god vårsesong. Om vi ikke har hatt medaljen i handa, har vi i det minste vært oppe og snusa, og nå ser det ut til å ha gluppet. Fremover nå kommer vi til å se noen kjipe tap og noen gode seiere. Det veit vi. Vi er for gode til å rykke ned, men for dårlige til å spille i Europa. Vi hadde en poll på onsdag og det var ikke uventa at sjuendeplassen var den mest populære.

Medalje begynner å se uaktuelt ut, men det er fremdeles sjanse for å ta det selv om målet er hårete. Det er derfor vi også må ha noen andre mål i år. Ikke medalje, men å komme foran Rosenborg, Brann og ikke minst tippeligaens kjipeste lag Odd.

Rosenborg er et godt lag selv om de har rota det til i starten. Det er Brann også. De er lag det er døvt å ligge bak, men likevel er det en viss forståelse for det. Odd er det ikke. Odd er et lag som skal ligge langt bak oss. Odd er et lag som spiller i eliteserien utelukkende for å fylle opp tabellen bak de interessante lagene. De skal ligge på midten sammen med Ranheim, Tromsø, Sarpsborg og Haugesund. Vi kunne skrevet bunn, men det er selvsagt forbeholdt stasjonslaget.

Vi skal forbi Odd. Så får medaljer og sånne ting bare være for i år.

Vi starter forbikjøringen på søndag hjemme mot Haugesund. Selv om det er trått å se laget for tida trenger de at vi andre ikke gir opp. Vi må komme oss på stadion og vise at vi fremdeles bryr oss, samma faen hvor grått det ser ut. Sist vant vi 4-1 borte.

Kampen spilles søndag klokka 18:00

Lørdagskamper

Odd borte, Stabæk hjemme og LSK borte flyttes til lørdager. Det er også en mulighet for at dette også innbærer Molde hjemme. Så, om du liker kortreist bortekamp der man kan ha det litt ekstra hyggelig uten å tenke for mye på dagen derpå, er det bare å bestemme seg nå. Hvor hyggelig det blir med utepils en lørdag i november gjenstår å se.

Klubben informerer

Lukta av medalje

Der herrelaget ikke leverer de store tingene om dagen har vi heldivis et damelag som kan sørge for at sesongen ikke sklir ut helt. Før sesongen var vi lunke til at det faktisk ble gull, men vi håpa og regna vel med at det skulle bli noe å bite i selv om det ikke var like hardt. Damelaget ligger nå an til å ta medalje. Vi ligger i skrivende stund på en tredjeplass i toppserien bare tre poeng bak Team Lillestrømmen i teten. Riktig nok med en kamp mindre spillt.

I morgen kan vi ha like mange poeng. Da er det nemlig klart for toppoppgjør når vi møter nettopp LSK.  Målforskjellen er dessverre for stor til å å få has på, men med seier er det likevel lov å prate om gull, eller?

Møt opp på Lillestrøm i morgen klokka 14:00!

Vålerenga i dag

Vi tar en innepils på Øst eller Vertshuset. Som vanlig er det quiz på Bohemen.

 

 

Legg igjen en kommentar