Det er bare trist, Vålerenga

Ett poeng på på fire dager mot to av seriens dumpekandidater. Nå er det bare trist, Vålerenga. Etter Vålerenga – Bodø/Glimt 6–0 har Enga tatt to poeng. Glimt har tatt 12. pic.twitter.com/63i4pndb5C — Niklas Aune Johnsen (@niklasaune) August 14, 2019 VPN veit ikke hva som er galt, men noe er alvorlig galt. Ja, vi pleier … Fortsett å lese «Det er bare trist, Vålerenga»

Ett poeng på på fire dager mot to av seriens dumpekandidater. Nå er det bare trist, Vålerenga.

VPN veit ikke hva som er galt, men noe er alvorlig galt. Ja, vi pleier ikke å vinne i Drammen og på Nadderud, og vi pleier å være dårlige i august. Statistikk er uinteressant. Hvorfor vant vi ikke i dag og hvorfor fikk vi ikke til mer på søndag?

[poll id=»202″]

Sorry ass! Det hjelper ikke at vi hadde 3x så mange sjanser som Stabæk i dag. Prestasjonen er for dårlig! Nå får klubben kalle inn til et nytt supportermøte hvor Ronny får forklare hvorfor laget mislykkes fullstendig i tre kamper på rad.

Spørsmålet mange må stille seg nå, er:

VPN er i kveld i jævlig dårlig humør, men også ganske så apatisk. Vi ser egentlig for oss at apatien vil prege resten av 2019. Vi er på sjette plass og kommer neppe til å avansere særlig. Søndag er det Haugesund hjemme, og hvis det ikke blir tre poeng der, er det fullstendig natta. Ja, det er ikke nødvendigvis en enkel kamp på søndag, men skal medalje være målet, må gutta våkne.

[poll id=»203″]

Legg igjen en kommentar