LØK – Vålerenga 0-10

I en runde der de fleste kampene har en klar favoritt så forventes det at Vålerenga klarer å lage suppe av LØK hjemme i pingponghallen deres. For Vålerenga mangler, som vanlig, Auk og Sebastian Johansen som blokka ca 700 skudd med anklene her om dagen. For LØK mangler bl.a. Steffen Thoresen.

1. periode

Det starter veldig rolig. Ingen av lagene er spesielt gode offensivt og det er en kombinasjon av dårlig rytme i spillet, under pari pasninger og lite fart i midtsonen fra begge lag.

Ca halvveis endres det og det er Bengtsson som får hull på byllen. Bengtsson blir mata med rekepass fra Solberg i slotet og setter den elegant opp i redet bak Alexander Nilson.

0-2 sitter minuttet etter. Røya gjør ingen feil fra spiss vinkel og sender en heldig puck fra Karta inn i nota.

Når man plutselig har blitt hissig på grøten kan man ikke gi seg med 0-2 mot LØK.

Jørgen Myhre har blitt flytta opp på a-laget og etter 13 min tramper han rundt i LØKs sone, drar på seg masse oppmerksomhet og finner Taimi på motsatt. Den finske skarpskytteren setter den kontrollert i lengste og Vålerenga øker til 0-3.

Vålerenga var ikke ferdig på 0-3 heller og like etter spiller Ekelund nydelig Olimb fri fra dypet. En rask vegg med Partanen senere og Olimb kan pirke inn pucken bak en utspilt Alexander Nilson. 4 mål på 5 minutter er innafor. Vålerenga avslutter deretter perioden med et overtallsspill som er så avsindig dårlig. De bruker 1:20 på å etablere seg i offensiv sone og selv med etablert PP går alt i slow motion.

Skudd

LØK – Vålerenga 2-12

Mål Vålerenga

0-1 Bengtsson (Røymark – Solberg)

0-2 Røymark (Karterud – Rokseth)

0-3 Taimi (Myhre)

0-4 Olimb (Partanen – Ekelund)

2. periode

Andersson har etterspurt 3 gode perioder og det får han ikke denne gangen heller. Etter en veldig effektiv periode av 1. periode så er det ut i hagan store deler av midtperioden. Igjen så er det lite som sitter og Vålerenga får utrettet fint lite, men igjen skal vi også reddes av en kort periode der alt stemmer.

I midtperioden smeller det først når Røya prøver å styre en puck på mål, men ender med å sette opp Karta for en avslutningen mellom droppunktene. Karta gjør ingen feil og Nilson klarer ikke stoppe skuddet som kommer på snapsiden.

20 sekunder senere hamrer Jørgen Myhre pucken opp i nettaket fra kort hold etter en bra prestasjon fra Pontus Finstad i forkant. Det er alltid noe spesielt når en burugle fra egen juniorstall før sin første pinne blant de store gutta.

Etter dette får Niklas Andresen nok og benker Nilson til fordel for Haugum.

Det hjelper ikke stort å bytte dartskive. Det går bare et par minutter med Haugum i målet før Linus Rosdahl pirker inn en retur på skuddet til Karta. 0-7!

Skudd

LØK -Vålerenga 4-11

Mål Vålerenga

0-5 Karterud (Røymark)

0-6 Myhre (Finstad)

0-7 Rosdahl (Karterud)

3. periode

Hele denen sesongen har Vålerenga hatt et forferdelig powerplay. Det har liksom ikke vært mulig å få til et bra spill med en, eller fler, spillere mer på isen enn bønda.

I 3. periode løsner det. Ikke fordi spillet plutselig sitter, men fordi vi har litt flaks og litt marginer på vår side.

0-8 sitter, i overtall, fordi Pontus Finstad er freidig. Han får pucken i rundvantet og kaster seg inn foran Haugum og får kranglet den inn på lengste.

Deretter så har Vålerenga flaks fordi returen på skuddet til Olimb detter ned på teipen til Partanen, som bare kan hamre pucken i det åpne nettet.

Det tredje overtallsmålet vårt derimot var pur klasse. Plutselig gikk pucken fort fra mann til mann og det virket som om det var en meningen bak passene. Til slutt ble Thomas Olsen spilt fra dypt og han satte opp Mathis Olimb for en onetimer. Haugum henger ikke med og 0-10 er et faktum.

Resten er parademarsj. På slutten fikk også LØK 1:48 i 5 mot 3, men skaper ingenting.

Tosifra borte! Det var bare så jævla enkelt.

Skudd

LØK -Vålerenga 5-19

Mål Vålerenga

0-8 Finstad

0-9 Partanen (Olimb – Ekelund)

0-10 Olimb (Olsen – Partanen)

Våkerengas beste:

1) Jørgen Myhre

2) Mathis Olimb

3) Christophwer Bengtsson