Dagboka fredag 21. september 2018

Etter noen runder med hjemmekamper mot topplag og bortekamper mot bunnslam, er det nå tilbake til hverdagen for herrelaget i fotball. Hockeygutta fikk et lite skår i gleden over de siste kampene, men har fremdeles en kamp mindre spilt. Skjeen I morgen er det tilbake til hverdagen for fotballgutta. De siste tre kampene har vært … Fortsett å lese «Dagboka fredag 21. september 2018»

Etter noen runder med hjemmekamper mot topplag og bortekamper mot bunnslam, er det nå tilbake til hverdagen for herrelaget i fotball. Hockeygutta fikk et lite skår i gleden over de siste kampene, men har fremdeles en kamp mindre spilt.

Skjeen

I morgen er det tilbake til hverdagen for fotballgutta. De siste tre kampene har vært mot serieledere eller lag vi faktisk bryr oss om hvor ender, er det nå tid for å ta fatt på normalen igjen. Odd er tabellfyll, et lag som er vanskelig å stå opp om mårran for å møte, et lag som en tirsdag i mars. De er bare der, og vi må gjennom og det med seier.

Den eneste måten de markerer seg på er å ha eliteseriens kjipeste og mest grinete trener,  spiller i samme farge som Rosenborg og er landets eldste fotballklubb.

De må i det minste ha noe historie tenker du kanskje da? Men neida, de skryter av å ha vunnet flest av noe i Norge, om det er cup eller kretsmesterskap eller hva det er veit vi ikke, og gidder ikke google det, men det skjedde under krigen, så er det virkelig viktig? Vi mener forresten 1. verdenskrig. Den med Østerike-Ungarn, Osmanere og hester. Om vi myser litt på tabellene siden 70-tallet er det lite de kan vise til. Etter å ha rykka litt opp og ned mellom 2. og 3. divisjon i 20 år skaffa de Bengt Sæternes og rykka opp i 99. Siden da har de stort sett ligget på midten av Tippeligaen, med en liten kaldusj i 2008.

Odd holder til på Skagerak arena i Telemark, oppkalt etter noe strømgreier.

Det er mulig dette høres litt kjedelig ut, men det er det ikke så lenge Vålerenga kommer på besøk. Om du er gira på å komme deg på kamp, men ikke kom deg med bussen, er det ikke så vanskelig. Det skal Odd ha for, det er ikke så veldig langt å dra.

Toget går fra Oslo S klokka xx:39, en gang i timen, og turen tar i underkant av tre timer inkludert en kjip overgang til buss i Drammen. Alternativet er å ta Grenlandsekspressen fra galleriet. Eller gjøre som de lokale; kjøre bil.

Om du er gira på å dra på pub før kampen kan du i følge kommentarfeltet på gårsdagens dagbok møte på New Metz Sportsbar i Henrik Ibsens gate.

Vi gleder oss allerede til å se Fagermo surmule etter å ha tapt etter noter. Kampen starter 18:00, denne gang med Tollås og Daniel på banen. De er klare for blod på drakta og nye gule kort.

Hva med damelaget?

Selv om det er normal serierunde denne helga er vålerengas hjemmekamp mot Avaldsnes utsatt til 13.10. Med andre ord er det ikke match i helga. Men, vi kan nevne at Celin Bizet Ildhusøy er tatt ut til U19-landsen og skal spille EM-kvalik med flagget på brystet om et par uker.

Vif-damefotball.no melder om at operasjonen til Stine dessverre ikke gikk den veien de ønsket. Hun er dermed ute lenger, mens hun venter på sin fjerde operasjon. VPN ønsker god bedring!

PS! Verdens Gang melder om at matchen spilles i morgen klokka 14:00, det er løgn og misinformasjon. Falske nyheter.

Hockey

Kampen mot serieleder Storhamar endte med et kjipt 5-4-tap på overtid, men hva gjør vel det? Enga spiller god ishockey om dagen, og neste som står for tur er Manglerud Star på søndag klokka 17:00. Da vi møtte dem i serieoppvarminga gikk vi på en liten smell, men denne gangen er det alvor. Er du gira på puck på søndag, er det med andre ord bare å sette seg på banen nordover.

Vålerenga i dag

Quiz på Bohemen, øl i krana på Øst og Vertshuset. VPN tipper at uteserveringa er stengt på de sistnevnte. Husk vindjakke.

Legg igjen en kommentar