Dagboka mandag 24. september 2018

For andre kamp på rad er det avgjørende dommertabbe mot Vålerenga som gjør at vi går poengløse av banen. Riktignok var vi spillemessig ikke der vi skal være borte mot Odd, men nå må dommerne skjerpe seg. Gutta og.  Det ble et kjipt 2-3-tap, og med unntak av dommertabben da Torgeir Børven fikk score fra … Fortsett å lese «Dagboka mandag 24. september 2018»

For andre kamp på rad er det avgjørende dommertabbe mot Vålerenga som gjør at vi går poengløse av banen. Riktignok var vi spillemessig ikke der vi skal være borte mot Odd, men nå må dommerne skjerpe seg. Gutta og. 

Det ble et kjipt 2-3-tap, og med unntak av dommertabben da Torgeir Børven fikk score fra offsideposisjon, så er det forsåvidt et greit tapt. Kampen kunne bikka begge veier, men vi var ikke gode nok.

Ejuke og Finne utlignet til henholdsvis 1-1 og 2-2, men vi klarte dessverre ikke å gjøre 3-3. Endelig ble det en assist på Sam Adekugbe fra sin venstrekant, også Kaptein Daniel hadde assist på scoringen til Finne.

— Den var surere den mot Rosenborg hjemme forrige søndag. Men dette var ikke bra nok. Odd var litt bedre enn oss, men vi kan ikke drive på å slippe inn seks baklengsmål på to kamper, sa Deila til VG etter kampen.

Dermed har vi satt en effektiv stopper for alt snakk om medalje. Nå får det holde dersom det blir topp seks i serien – for Vålerenga er fortsatt ustabile.

Kanarifansen

Men la oss heller snakke om noe hyggeligere. Haha – hva faan er det som skjer på Romerike? De skal ha stilleaksjon når deres egen klubb kjemper for å overleve.

De nekter altså å heie på laget sitt i 19 min og 17 sek, de har en talsmann som nekter å uttale seg som at de skal være stille…..Fugla tier seg til OBOS-ligaen….. «nå er det stille i fjøset» får en helt ny betydning. Hva er det den der supporterklubben egentlig holder på med!

Herregud… Det der er en aksjon av den typen 8-åringer kjørte for å straffe foreldra sine! Å nekte å spise middag fordi det var pappa som hadde laga den og jeg var forbanna på pappa, førte bare til at jeg måtte legge meg sulten.

Og å marsjere opp på rommet mitt til frivillig «husarrest» for å straffe mamma førte bare til at jeg satt der oppe aleine og håpa på at de savna meg nede i stua, mens resten av familien spiste vafler og spilte kort! Det var bare en taper – og det var meg! Sånn er det med Fugla nå også. Det fine for dem er at de ikke er aleine. De har hverandre så da kan de stå der og trasse i stillheten sin mens de suger i flokk!

 

Vålerenga vant 3-2 i går. Mats Trygg ble matchvinner mot Manglerud Star med sin 3-2-scoring i tredje periode. Nå er vi bare ett poeng bak Storhamar og vi har en kamp mindre spilt. Det har vært en mektig start på sesongen.

2-2 mot Kjelsås

Rekruttgutta fikk med seg ett viktig poeng da Kjelsås kom på besøk i går. Lagene hadde hver sin omgang, og sånn sett er det greit at det ble uavgjort. Magnus Grødem og Abdi Ibrahim scoret for oss, mens Samúel Kári Fridjónsson bommet på straffe. Flere skudd i tverra hadde vi også.

Markus Nakkim

Markus Nakkim er Vålerenga, men utleid til Viking i år. Der har han tydeligvis ikke gjort seg bort, for en Viking-supporter spør på Twitter:

Så hva sier dere?

[poll id=»112″]

Håndball-tap

Vålerenga er som kjent tilbake i 1. divisjon i håndball. I går ble det tap nummer to av to mulige, denne gang borte mot Nøtterøy. Vi tapte 26-33.

Ho bestemor sin livsvisdom

Det går opp og ned i livet. Derfor vil dagboka avslutte med noe som ikke har direkte Vålerenga-relevans, eller kanskje relevansen er der?

Livet,

sa ho bestemor,

livet, jenta mi,

er nok ikkje berre orgasme.

Det skal knullast òg.

 

 

 

Legg igjen en kommentar