Dagboka torsdag 20. september 2018

I dag er Hamar helt på styr. Vålerenga er på vei, må vite, og iskrigerne er klare for å holde seiersrekka ved like. På nedsida viser det seg at skadene til Peter Godly Michael og Enar Jääger er så alvorlige at de er ute i flere uker. Vi veit ikke om lørdagskamp mot Odd og håndballens … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 20. september 2018»

I dag er Hamar helt på styr. Vålerenga er på vei, må vite, og iskrigerne er klare for å holde seiersrekka ved like. På nedsida viser det seg at skadene til Peter Godly Michael og Enar Jääger er så alvorlige at de er ute i flere uker. Vi veit ikke om lørdagskamp mot Odd og håndballens supersøndag er trøst, men vi håper det.

Fjøsstell

Akkurat nå leder Storhamar ligaen med 9 poeng, like mange poeng som Vålerenga har. Men det driter vi i, for Storhamar har spilt flere kamper enn Vålerenga og i kveld vil Vålerenga lede med én kamp mindre spilt.

Hamar er kun en liten busstur unna, derfor går Ultrasbussen fra Vertshuset 16:30. Det vil si at du ikke har noe problem å rekke den etter jobb. Bussen trenger 20 personer for å gå i null. Om færre blir med plukker Klanen opp regninga.

Klanen ass.

Dagboka tror Tobias Lindström blir viktig i kveldens kamp, slik han var mot Sparta. Etter kampen mot Særpingene stemte 38% for at han var kampens beste spiller, knepent foran Steffen Søberg som 37% mente var den beste. Her referer vi til en meningsmåling gjort blant VPNs lesere i gårsdagens dagbok.

Alvorlige skader

Vålerenga melder at Enar Jääger har tatt MR og fått påvist at korsbåndet er revet av. Det smerter Dagboka, Jääger er en fin fyr som har hatt kjipe skadefravær. Å få korsbåndet revet av medfører både operasjon og lang tid med opptrening. Vi så det på Jääger da han halta av banen på søndag, dette var alvorlig. Det er kjipt å få det bekrefta.

Også Peter Godly Michael har fått korsbåndet revet av. Han er allerede operert, men har jo også en lang tid med opptrening foran seg. Det er jævlig, men det er å håpe at begge spillerne har nok motivasjon til å komme seg gjennom skaden og møte til kamper igjen.

Dagboka er ikke særlig god på trening og sånn, det erkjenner vi, men vår støtte har spillerne allikevel.

Peter Godly Michael jubler for scoring mot Kristiansund - blir det ny scoring mot XXX?
Peter Godly Michael har havarert kneet sitt.

Søndag er det superhåndball

Vålerenga driver med mye eksotiske greier, også hands satt i system. Derfor lover Vålerenga at søndagen blir super, og det skal spilles 10 håndballkamper i Jordalhallen. Det spenner fra 12 års gamle jenter til 3. divisjon for menn. Detaljert kampprogram finner du her.

Odds borte

Et samlet fotballnorge er enige om at Odds er helt borte. På lørdag spiller Vålerenga bortekamp mot Odds også, så da blir det dobbeltborte.

I den anledning er det satt opp buss fra Bohemen, men den er utsolgt. Derfor må du snarest mulig orientere deg om alternative transportmidler til Skien.

Klanens sider skryter av at det blir pub før kamp, men Dagboka aner ikke hvor. Og vi er for late til å spørre.

 

Legg igjen en kommentar