Dagboka torsdag 22. mars 2018

Etter to serierunder, hvor flere kamper ble avlyst og utsatt, er det endelig pause for landslagsfotball. Pausen bringer også med seg sesongstart i Toppserien og den bringer Zahid nærmere landslaget. Pause fra Eliteserien Her på berget begynte vi å få en slags følelse av at fotballsesongen er i gang igjen, men nå får jo den … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 22. mars 2018»

Etter to serierunder, hvor flere kamper ble avlyst og utsatt, er det endelig pause for landslagsfotball. Pausen bringer også med seg sesongstart i Toppserien og den bringer Zahid nærmere landslaget.

Pause fra Eliteserien

Her på berget begynte vi å få en slags følelse av at fotballsesongen er i gang igjen, men nå får jo den seg en liten knekk. Verdens minst interessante landslag, Australia, kommer for å trene litt mot Norge. Det er mulig Dagboka ser feil, men billigste billett for voksne er 200 spenn. Det er i hvert fall ikke for billig.

Zahid på vei mot landslaget

Vålerengas offisielle twitter-konto kunne på tirsdag melde at det pakistanske fotballforbundet har vært i kontakt for å få Zahid på landslaget.

Nettavisen er et av mediene som har fulgt opp saken siterer landslagssjef Lagerbäck om hvorfor i alle dager Zahid ikke er på landslaget:

Han ligger jevnt med noen andre spillere, men en grunn til at vi ikke tok han med, var at vi ikke vil røre om for mye. Vi begynner å smale inn på spillere som vi ønsker skal forme en stamme, men også hvor mange plasser vi skal kunne holde åpne.

Dagboka har absolutt ingen forståelse for dette resonnementet.

[poll id=»58″]

Toppserien, tjobing!

Lørdag 17:00, da gjelder det! Dette laget som kalles LSK, og ofte blir forvekslet med Lillestrøm, kommer til Valle for å sparke ball mot Vålerenga. Vi har ikke særlig trua på jentene fra Settskog/Høland/Bjørkelangen og mener helt bestemt at våre egne jenter vinner. Det tror 95% av de av våre lesere som besvarte pollen i gårsdagens dagbok.

Uten å gå direkte inn på denne kampen er Nettavisen helt enig med oss alle. De spår nemlig Vålerenga som seriemestere 2018. Vi er uenige i mye fra den kanten, også denne gang. Dagboka er helt sikre på at Vålerenga får en av de fire øverste plassene, men Dagboka er og på det rene med at konkurransen der oppe er beintøff og ingen har råd til å gjøre feil.

Men hey, så lenge vi vinner gjør det ingen ting å komme blant de fire beste!

Dette er siste dagen du har på deg til å skaffe sesongkort til Toppserien. Det koster 300 spenn, bare marginalt mer enn en billett til en treningskamp med landslaget. Klikk deg inn her, kjøp og kos deg sesongen gjennom.

 

Årets mest populistiske

Noen ganger kårer også VPN en vinner, og denne gangen utroper vi Dagsavisen til årets mest populistiske. Eller tabloide om du vil. De vinner med margin foran absolutt alle andre digitale medier, seriøse som useriøse, med denne saken: «Kollen knuste Vålerenga. Aldri har flere betalt for å se verdenscup i skiskyting i Holmenkollen«.

Vålerenga har blitt nevnt i mange overskrifter utelukkende for å få klikk og salg, men dette er den tynneste koblinga. Dagboka digger Oslo og blir glade av saker som forteller om rekord i Kollen. Men når´u setter det opp mot hvor «få» som ser fotball sliter du med mørke ting i livet ditt.

Om en sammenligning er absolutt nødvendig for å få frem et poeng må du finne sammenlignbare størrelser.

Vålerenga i dag

Det er blå himmel og sola varmer litt. Stikk fra jobb og finn en solvegg med øl.

Legg igjen en kommentar