Dagboka onsdag 21. mars 2018

Damelaget har solgt 307 sesongkort. Ingrid Buer Søndenå er klar for match. Det skal spilles kamp mot Lillestrøm. Vi bruker onsdagen til å glede oss til helga. Sesongstart for damelaget – 307 solgte sesongkort! Til helga sparker damelaget igang sesongen. Vi snakker derbylørdag: Vålerenga mot LSK. Avspark er klokken 17.00.  Det er bare å ta … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 21. mars 2018»

Damelaget har solgt 307 sesongkort. Ingrid Buer Søndenå er klar for match. Det skal spilles kamp mot Lillestrøm. Vi bruker onsdagen til å glede oss til helga.

Sesongstart for damelaget – 307 solgte sesongkort!

Til helga sparker damelaget igang sesongen. Vi snakker derbylørdag: Vålerenga mot LSK. Avspark er klokken 17.00.  Det er bare å ta turen. Har du ikke billett sier du? Kjøp sesongkort sier vi!

For et par uker siden satte klubben igang en vanvittig priskampanje på sesongkort. Dersom du har sesongkort til herrekampene eller er medlem i Klanen får du kjøpt sesongkort til damelagets kamper for kun 300 kroner. Det er en latterlig billig pris for all den moroa man kommer til å oppleve på tribunen denne sesongen. Målet var å få solgt 300 sesongkort før sesongstart. Dette målet ble nådd i går kveld.

Sist vi sjekka hadde klubben sjekka ut 307 solgte sesongkort. Dette er veldig bra, men vi kan bedre. La oss peise på og gå for 400!

Dagbokas oppfordring er klokkeklar: Har du ikke kjøpt sesongkort til damekampene enda – GJØR DET! All informasjon du trenger for å kjøpe finner du her.

Vi sees på stadion lørdag klokken fem!

[poll id=»57″]

Bruk gjerne kommentarfeltet dersom du har noen tanker om hva som blir resultatet. Selv tror vi på en deilig 2-0 seier.

En som, mot alle odds, er klar som et egg for derbylørdag er Ingrid Buer Søndenå. som vi veit ble Ingrid hasteoperert for hjernesvulst i september i fjor.  Dagboka er veldig glad for at Ingrid er frisk og sjukt imponert over at hun er tilbake og klar for kamp etter bare 6 måneder. Om du tenker at «ja ja…det blir ikke mye dueller på den dama denne sesongen», så bør du tenke på nytt. Søndenå tar selfølgelig forholdsregler og spiller med speisaltilpasset hjelm. Til NRK sier hun:

Egentlig er jeg blitt tøffere i hodeduellene, for jeg tenker at det ikke er jeg som får vondt nå hvis jeg skaller med noen, for jeg har jo beskyttelse

Vålerengas trenerutviklingsprogram imponerer deltakerne

Vålerenga Fotball har et treningsutviklingsprogram gående.  I helga var 8 trenere fra breddeklubber i og rundt Oslo samla på Intility Arena for å gjennomføre del 3 av programmet. Tema for samlingen var analyse. Programmet består av totalt 11 deler og skal avsluttes med trenerpraksis i Vålerengas utviklingsgrupper (12-15 år), en studietur til en skandinavisk toppklubb og en eksamen med presentasjon av egen trenerfilosofi.

Til klubbens nettsider sier en av deltakerne Thomas Brock Brantsæter:

Det er fantastisk at Vålerenga tar seg tid og penger til å utvikle trenere i de lokale samarbeidsklubbene. Det er viktig at den kompetansen som de sitter på her ikke bare forblir her, men at den kommer ut. Det tror jeg vil gagne Vålerenga på sikt, ved at de kan rekruttere bedre spillere på et tidspunkt. Jeg tror dette er måten vi i norsk fotball må tenke på. Vi er såpass små at de mest kompetente miljøene må dele for at vi som fotballnasjon skal være i nærheten av å konkurrere med andre land.

Dagboka sier amen og signerer på den der. Boka er hjertens enig med Brantsæters lille analyse.

Vålerenga i dag

Kjøp sesongkort til damelagets kamper!

Legg igjen en kommentar