Dagboka tirsdag 20. mars 2018

Kort tid igjen av sesongkortsalget, snart årets første derby, vi snakker om litt fantasi-fotball og seks poeng på to kamper skal markeres. Det er endelig pause i Eliteserien noe som betyr at Toppserien skal sparkes igang. Lørdag serieåpner Vålerenga damer og hvilken serieåpening! Årets første derby er i serieåpninga der Vålerenga tar imot Lillestrøm på Intility … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 20. mars 2018»

Kort tid igjen av sesongkortsalget, snart årets første derby, vi snakker om litt fantasi-fotball og seks poeng på to kamper skal markeres.

Det er endelig pause i Eliteserien noe som betyr at Toppserien skal sparkes igang. Lørdag serieåpner Vålerenga damer og hvilken serieåpening! Årets første derby er i serieåpninga der Vålerenga tar imot Lillestrøm på Intility arena. Toppseriens kanskje to beste lag skal spille på Toppseriens aller beste stadion. For la oss kalle en spade for en spade (noe som er populært nå for tida); det er ingen andre stadioner i Toppserien som kan matche Intility.

Vi gleder oss. Vi gleder oss skikkelig. Herrene har tatt seks poeng på to kamper. Nå håper vi damelaget kan gi oss samme flotte start. Dessuten, det å karnøfle Lillestrøm er alltid en glede – uansett hvilket kjønn bøfla kommer levert i.

Elise Krieghoff jubler for sin først og Vålerengas andre scoring mot Kolbotn.
Elise Krieghoff jubler for sin først og Vålerengas andre scoring mot Kolbotn.

For å få med deg all moroa som damelaget kommer til å gi i år anbefaler dagboka at du skaffer deg sesongkort. Og siden Vålerenga syns det samme så har de en ekstremt bra kampanje gående. Som medlem i klubb eller klan får du sesongkortet for usle 300 spenn. Ordinær pris er 500 spenn, ikke en ublu pris det heller, men 300 høres litt bedre ut. Men det er et men. Det er alltid et men. For å få den prisen så må det selges minst 300 kort. 300 spenn, 300 kort. Det er en sammenheng her.

Når dagboka skrives er det solgt 276 sesongkort. Det mangler altså 24 kort fra å nå den magiske grensa. Kortet kan du kjøpe her, og det syns vi at du også skal gjøre.

Fantasi-fotball

VPN-redaksjonen har også kasta seg på fantasi-fotball-trenden. Vi har til og med laga en egen liga for våre lesere. Det vi ikke har sagt er at vi faktisk har en premie til den personen som ender på toppen av ligaen. Vi bryr oss ikke om nummer to eller tre, vi kårer bare vinner.

Men hva er premien da? Det må vi vente litt med. Den er klar, men vi venter litt.

For først tar vi en kort status etter de to første rundene i Eliteserien.

Status VPNs fantasi-liga etter to runder
Status VPNs fantasi-liga etter to runder

På topp finner vi Enga Enga Enga ledet av Ole Halvorsen. Han har hanka inn 125 poeng. Bare ett poeng bak er JOSSE og med 121 poeng ligger laget Best ledet av Umair Usman. Spenninga er til å ta og føle på!

Sa vi at vi skulle avsløre premien? Vinneren får Vålerengas tredjedrakt i valgfri størrelse. Det er gildt det!

Seks poeng i Eliteserien

Vi kan ikke slippe Eliteserien helt. Vålerenga har hatt en god start og seks poeng på de to første kampene er en helt perfekt start. Vi kunne faktisk ikke fått det bedre. Det må dog følges opp og allerede rett over påske er første virkelig vanskelige kamp. Borte mot Sarpsborg 08. Om du har sesongkort skal du ha fått epost med lenke for billettkjøp.

Uansett så skal vi uroe oss for mye. Denne uka skal vi glede oss til damekamp og suge på Sam Johnsons karameller.

Vålerenga i dag

Vi kjøper sesongkort også gleder vi oss over angrepsrekka til Vålerenga. Også lurer vi på hvorfor Lagerbäck ikke har henta inn Zahid, samtidig som vi planlegger våre neste fantasi-trekk.

Legg igjen en kommentar