Dagboka torsdag 11. januar 2018

Nye folk har kommet til Vålerenga. Det er snakk om nye folk i både herregarderoben og damegarderoben. Håkki skal spilles både i kveld og på lørdag. Kokk trengs for å få metta tusener på tusener av supporter. Det er på et vis hektisk i Vålerengas univers selv om det liksom ikke skjer noe som helst. … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 11. januar 2018»

Nye folk har kommet til Vålerenga. Det er snakk om nye folk i både herregarderoben og damegarderoben. Håkki skal spilles både i kveld og på lørdag. Kokk trengs for å få metta tusener på tusener av supporter. Det er på et vis hektisk i Vålerengas univers selv om det liksom ikke skjer noe som helst.

Velkommen Lunov

Allerede mandag kom Haakon Lunov til Vålerenga, så du har sikkert fått det med deg allerede. Men dagens dagbok nevner det allikevel, siden vi ikke trur det har blitt nevnt av dagboka tidligere denne uka.

Haakon er inne i varmen som assistenttrener, en rolle han har hatt under Ronny Deila i både Strømsgodset og Celtic. Til klubbens sider sier da også Deila:

Haakon er en veldig god trener som jeg kjenner godt fra før. Han kommer til å passe godt inn i det teamet vi har her og bli en stor ressurs for oss.

Om seg sjøl sier Haakon, også til klubbens sider, at han er:

(…)stolt og veldig glad for å være på plass i Vålerenga. Jeg er en ambisiøs fyr som er tydelig og strukturert.

Igjen, velkommen. Dog tillater dagboka seg å undre over at en ambisiøs fyr igjen vil spille andrefiolin for Deila, når skal han ta førstefiolinen? Vi synes også det er festlig at en som er tydelig mangler både profilbilde, toppbilde og biografi på Twitter.

Velkommen Schjelderup

Etter vandring uten fotfeste i verden har Ingrid Schjelderup funnet ut at det er årleit borte, men best hjemme. Eller som Ingrid formulerer det:

Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til Norge etter to år i utlandet. Vålerenga har noe stort og spennende på gang, og det ønsket jeg å være en del av.

Detta ønsker vi og å være en del av, når starter sesongkortsalget?

Velkommen Adekugbe

Kanadiske Sam Adekugbe blei presentert som ny Vålerengaspiller mandag og skal gjøre seg gjeldende i forsvar. Tjærnås sier  at Adekugbe har egenskaper som er definert som viktige, uten at Dagboka helt veit hva det er.

Det vi derimot veit er at Adekugbe har spilt for Vancouver Whitecaps FC, Whitecaps FC 2, IFK Göteborg og Brighton & Hove Albion. Ved hjelp av Transfermarkt veit vi og at forsvarsspilleren har hatt en skade på baksiden av låret, det som på populært heter «hamstring», så sent som i september.

Men han blir sikkert med Vålerenga til La Manga på lørdag, og er vi heldige får vi se ham i aksjon mot Strømmen allerede i morgen.

Gratulerer Moesgaard

Der noen ambisiøse folk til stadighet vender tilbake i gamle roller vender Johannes Moesgaard nesa oppover. Fra å være talentutvikler i 2006 melder klubben at Johannes nå er klar for å være assistenttrener.

Vi er glade på Moesgaard sine vegne, og det er han sjøl også:

Jeg er veldig glad for å få denne muligheten og gleder meg til å starte årets sesong i en ny rolle. Jeg har hele tiden hatt ambisjoner om å ta nye steg som trener, og det å bli ansatt som assistent under Ronny Deila er perfekt i så måte.

Igjen, gratulerer!

Håkkiredaksjonen oppfordrer

VPNs uavhengige hockeyredaksjon minner om at det i kveld er bortekamp. Det er (xxx) Knights som, etter overraskende å ha slått Soilers, som nå skal lære nye triks av Vålerenga.

Dersom du vil ta turen mot den landsdelen der folk flest er trua av ulv bør du snarest komme deg av gårde. Landbruksmaskinene der ute brukes ikke for å rydde snø, så forvent at det tar litt tid.

Eller ta tog.

Om du ikke er så begeistra for å reise veldig langt har Vålerenga hjemmekamp til lørdag, og den spilles i Gjøvik. Motstander er Storhamar.

Kampen starter 16:00 og Klanen tilbyr buss for alle sine reisende. Om det er buss for alle og ledige seter veit vi ikke, men sjekk denne siden hos Klanen og kontakt bussene.

Vi veit ikke om det stemmer, men salget av billetter til kampen skal gå litt treigere enn forventet. Det er ingen grunn til å bestemme seg for om du skal på kamp før lørdag, du kan bestemme deg for at dette er noe du skal bli med på allerede nå.

Bli kokken vår!

Er du en kokk med brennende engasjement for ujålete mat med massevis av smaker? Forakter du homogene og konforme kundegrupper der alle er klin like? Har du mot til å utfordre etablerte sannheter om hva pubmat er?

Da har du sjansen til å bli vår kokk. Med «vår kokk» mener vi strengt tatt Øst sin kokk, men du skal også lage en del mat til oss.

Gastropuben Øst, sentralt plassert på Vålerengas stadion, trenger nemlig en som kan svinge seg på et kjøkken.

Nå finner vi rett nok ikke utlysninga, men har du lyst på mer informasjon sender du en mail til dagliglederATTstadionpubenDÅTTno.

Vålerenga i dag

Kamp på Vinger.

 

Legg igjen en kommentar