Dagboka mandag 15. januar 2018

4.450 tilskuere på Gjøvik så Iskrigerne tape 1-3 for Storhamar på lørdag. Spørsmålet dagboka stiller deg, er: Bør vi fortsette med «hjemmekamper» på Gjøvik, eller spille kampene på Furuset? Storhamar tok sin femte seier mot oss i årets serie. De ledet 3-0 på Gjøvik, mens Thomas Olsen ordnet et godt, gammeldags trøstemål i kampens siste minutt. … Fortsett å lese «Dagboka mandag 15. januar 2018»

4.450 tilskuere på Gjøvik så Iskrigerne tape 1-3 for Storhamar på lørdag. Spørsmålet dagboka stiller deg, er: Bør vi fortsette med «hjemmekamper» på Gjøvik, eller spille kampene på Furuset?

Storhamar tok sin femte seier mot oss i årets serie. De ledet 3-0 på Gjøvik, mens Thomas Olsen ordnet et godt, gammeldags trøstemål i kampens siste minutt. I realiteten var vi sjanseløse.

Klanen har et innlegg som spør: Kan vi ta farvel med fjellhallen på Gjøvik nå please? Poenget er kort fortalt: Greit at klubben tjener penger på å spille kampene på Gjøvik, men nå er det nok reising til Gjøvik.

Så hva tenker du? Klubben blør økonomisk og taper penger på å spille i Furuset forum. Men er det lurt å legge «hjemmekamper» til Gjøvik for å få flere bønder på kamp? Økonomisk, ja. Sportslig, kanskje hipp som happ med tanke på seier eller ikke, men selvsagt vil muligheten for seier være større når kampen går i Oslo. Hva er viktigst?

[poll id=»46″]

La Manga

Peter Godly Michael er med som prøvespiller til La Manga. Tidlig lørdag morgen satte troppen seg på flyet til La Manga og årets første treningsleir, og lurer du på mer rundt den turen, les på klubbens sider. Onsdag klokka 16 er det ny treningskamp mot sveitsiske Neuchâtel Xamax FC .

Lørenskog torsdag

Torsdag er det ny hockeykamp, borte mot Lørenskog. Søndag kl 17 er neste hjemmekamp, denne gang i Furuset forum mot Frisk Asker.

Vålerenga i dag

Deilig å tenke på at fotballsesongen nærmer seg, seriestart er litt under to måneder unna.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar