Dagboka tirsdag 10. januar 2017

Dagboka i dag handler om hockey og Vålerenga Trolls. Puck Kampen mot Soilers var jevn i to perioder. I den tredje perioden var vi klart bedre enn dem og vi burde ha drept kampen da vi fikk to minutter i fem mot tre…men det gjorde vi ikke. Isteden presterte vi å begå et godt gammaldags … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 10. januar 2017»

Dagboka i dag handler om hockey og Vålerenga Trolls.

Puck
Kampen mot Soilers var jevn i to perioder. I den tredje perioden var vi klart bedre enn dem og vi burde ha drept kampen da vi fikk to minutter i fem mot tre…men det gjorde vi ikke. Isteden presterte vi å begå et godt gammaldags anfall av hjerneblødning da Soilers putta vinnermålet i sudden. En Soilersback kommer aleine mot Søberg etter å at han har fått kost seg på halve isen helt for seg sjæl. Søberg reagerer motsatt av hvordan han pleier å reagere i slike situasjoner. Han gir fra seg nærmeste stolpe og inviterte pucken inn i målet. Det ble et surt 2-3 tap til slutt.

Vi tar med oss det positive fra denne kampen:
Simon Mattsson fikk vist seg skikkelig fram i sin andre kamp. Dagboka tror han kommer til å bli en bra og viktig forsterkning!

Ahlholm fortsetter jakten på Wayne «The Great One» Gretzkys «poengrekord».

Vi har vunnet eller tatt poeng mot Soilers i alle kampene vi har spilt mot dem i grunnserien denne sesongen. Møter vi dem i sluttspillet så åker de på huet og rævva rett ut. Ikke mer å snakke om!
Vi har fortsatt trua!!!

Amerikansk fotball – International Bowl 2018
Team Nordic har reist over vannet til junaiten. De skal nemlig spilles kamp mot Team USA U19 i International Bowl 2018. Team Nordic skal består av spillere født fra 1998 til 2000. Det er tatt ut 46 spillere totalt, 9 av disse er fra Norge. Hele 5 personer fra Vålerenga skal representere Norden i turneringen. Vi snakker 4 spillere og en trener. Dette er veldig stort og sier mye om nivået i klubben om dagen!

De som er tatt ut fra oss er:
RB #26 Andreas Henstein
WR #82 Edy Dos Santos
DL #96 Håkon Søderlind
DB #27 Jørgen Gulbrandsen
Observatør Coach – QB Kasper Tveter

Kampen mot det amerikanske U19 landslaget spilles førstkommende fredag på AT&T Dallas Stadium klokken 20.00 lokal tid….altså klokken 03.00 Vålerenga tid.

VPN ønsker alle gutta våre masse lykke til! Vi håper matchen streames!

OMO Klubbkasse – Stem på Vålerenga Trolls
Vålerenga Trolls er Norges beste klubb når det kommer til amerikansk fotball. De får til sjukt mye bra på trass, og har en holdning til å bygge klubb, skape og utvikle talenter og til å levere gode resultater på tvers i klubben fra bredde til elite som bare er helt nydelig.

Vi snakker om en klubb som, på tross av trang klubbøkonomi, spyttet penger i potten da egne landslagsuttatte spillere måtte betale for treningsopphold og egne draktsett selv! Vi snakker kronerullinger for å sende kidsa på tur, for å sende elitelaget på damesiden i internasjonale turneringer osv. Vi snakker om en klubb som i praksis lever opp til mottoet sitt «One Team – One Family» på en forbildelig måte.

Når vi ser at klubben har registrert seg i konkurransen hos OMO klubbkasse for å vinne penger til nye drakter er oppfordringa vår til ALLE med et hjerte for VIF: STEM OG DEL! DET ER IKKE NOE Å TENKE PÅ….STEEEEEEM OG DEEEEEL!! Du stemmer HER.

Legg igjen en kommentar