Dagboka mandag 8. januar 2017

Det er Elvis sin bursdag i dag, fotballgutta har sin første trening og hockeygutta gikk på et surt tap borte mot Stjernen i går. Dagboka er her, og skriver også om et mystisk kumlokk  i Molde. Elvis Aaron Presley ble født 8. januar i 1935. Han er fortsatt relevant i dag, så da har dagboka … Fortsett å lese «Dagboka mandag 8. januar 2017»

Det er Elvis sin bursdag i dag, fotballgutta har sin første trening og hockeygutta gikk på et surt tap borte mot Stjernen i går. Dagboka er her, og skriver også om et mystisk kumlokk  i Molde.

Elvis Aaron Presley ble født 8. januar i 1935. Han er fortsatt relevant i dag, så da har dagboka delt det glade budskap.

Hockeytap

Vi er nå 13 poeng bak Frisk Asker og fjerde plassen i grunnserien. Det virker litt langt fram dit etter gårsdagens tap mot Stjernen, selv om Frisk tapte klart mot Manglerud Star.

Stjernen vant 4-3 etter scoring i forlengningen. Thomas Olsen scoret to ganger og Tobias Lindström en – Thomas utlignet like før slutt da vi hadde tatt ut keeper, men i forlengningen gikk det altså ikke vår vei.

Første trening

I dag fra kl 12 til 14 samles Vålerengas spillere til første trening i 2018. De skal trene fire dager på rad, og fredag er det treningskamp i Vallhall kl 1245 mot Strømmen. Det blir neppe stinn brakke der, men antagelig en grei gjennomkjøring – får vi tro.

Lørdag drar de til La Manga, hvor de skal være i 12 dager. Og vil du vite mer om opplegget, finner du all relevant info på klubbens sider.

Vel, en del info må du faktisk til Dagsavisen for å finne. Og vi limer inn:

Første kamp er mot sveitsiske Neutchâtel Xamax FC fra nivå 2. Kampen spilles 17. januar. Fire dager senere er det storlaget CSKA Moskva som står på motsatt banehalvdel. Kampen spilles søndag 21.1 kl. 16.00 på Campoamor, en drøy halvtime utenfor La Manga. Det russiske laget var med i fjorårets mesterliga.

Siste kamp på La Manga spilles onsdag 24. januar kl. 15.00 mot danske Silkeborg. Laget ligger på en foreløpig 10. plass i den danske Superligaen som er inne i sin vinterpause. Den danske ligaen fortsetter 10. februar. I tillegg til kampene er det lagt opp til treninger to ganger om dagen.

Overganger

– Jeg foretrekker de spillerne jeg allerede har, sa Barcelona-sjef Ernesto Valverde  på onsdag. Nå er det klart at Liverpools Philippe Coutinho blir Barcelona-spiller. Ja, Vålerenga-relevansen her er særdeles fjern, men la dette være en påminnelse om hvordan uttalelser fungerer like før en overgang blir klar. Du kan ikke stole på noen!

Og husk: Coutinho skrev ny femårskontrakt med Liverpool i januar 2017.

Vålerenga er visstnok på jakt etter en venstraback (bombe). Sam Adekugbe er landslagsspiller for Cananda, har spilt for IFK Gøteborg og Brighton, og er visstnok aktuell ifølge flere medier, skriver Sporten.

Amund Skiri

– Ronny ønsket å gjøre forandringer i trenerteamet, og da ble vi enige om at det beste var å gå hver vår vei etter 2017-sesongen. Det er fortsatt litt usikkert hva jeg gjør i 2018, men jeg kommer garantert til å jobbe med fotball, sa Skiri til klubbens sider i forrige uke.

Det er proft håndtert av klubb og Amund Skiri – ser det ut som. For denne dagboka er det umulig å vite om avgjørelsen er klok eller ikke, men dersom begge parter er happy, er ingen ting bedre enn det.

Kumlokk

Hva er historien bak byens mest mystiske kumlokk, spør lokalavisa i Molde.

«I Julsundvegen, mellom Aker stadion og Molde Fjordstuer, ligger nemlig noe som tilhører Oslo kommune. St. Hallvard med tre piler i den ene hånda og en møllestein i den andre. Et kumlokk fra hovedstaden».

Rbnett skriver at de ble kjent med saka etter et tips. Tipseren nevnte at en mulig løsning kunne være fotball-relatert. Kanskje har kumlokket ankommet Molde i buss sammen med Vålerenga-supportere? Ønsker de å bruke det til å lage en mini-versjon av Akersgata i Molde, spør avisa.

Avisa har visstnok vært i kontakt med talspersonen i Klanen, som undersøker saken blant supporterklubbens medlemmer.

Så dagboka spør: Veit du noe om dette?

Vålerenga i dag

Gjøre seg klar til morgendagens hockeykamp mot Stavanger Oilers i Oslo.

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar