Dagboka torsdag 4. januar 2018

I kveld er det pøkk med ny spiller, men først må vi innom Tjærnås som har inntatt Valle og til Klanen som viser seg robuste og innovative. Vel møtt til bok. Best i Oslo, unike i Norden Klubben er ute med et lekkert intervju hvor Lars Tjærnås legger ut i det vide og det brede om … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 4. januar 2018»

I kveld er det pøkk med ny spiller, men først må vi innom Tjærnås som har inntatt Valle og til Klanen som viser seg robuste og innovative. Vel møtt til bok.

Best i Oslo, unike i Norden

Klubben er ute med et lekkert intervju hvor Lars Tjærnås legger ut i det vide og det brede om sine tanker om Vålerenga i fremtiden. Som sjefsspeider har Tjærnås det øverste ansvaret for spillerlogistikken, og spillerlogistikk skal vi bli best på i Norden! Intet mindre.

Denne dagboka trudde vi skulle bli best på å spille fotball, vinne kamper og vinne pokaler.

Men la oss ikke henge seg opp i bagateller, vi henger oss heller opp i den oversikten vi skal få over Oslo:

– Vi tåler i verste fall en eller annen gang å bomme på en fra Nigeria, Zimbabwe eller Belgia for den saks skyld, men vi tåler ikke å bomme på en vi slipper fra Oslo. Vi skal være ekstremt gode, faktisk best i Oslo. Vi skal ha totaloversikt over byen, og det skal folk få se.

Det er er vakkert, og vi tror på Tjærnås. Ikke minst fordi ha fremstår som nøktern, saklig og analytisk i sine svar på alle slags spørsmål på twitter.

Busstur til Gjøvik

Lørdag 13. januar spiller Vålerenga hjemmekamp mot Storhamar på Gjøvik. I den anledning skal Klanen fylle busser.

Det meldes om at VIF-support allerede er full, mens Ultrasbussen, Bohembussen og Enga Romerike har ledige plasser. Kontaktinformasjon finner du på Klanens side.

På Klanens side leser vi også at:

Klanen vil sponse bussene med en sum for hvert enkelt hode de frakter til Gjøvik for å kompensere de dyre utgifter en sånn tur medfører. Klubben ønsket også å støtte turen for våre supportere, men vi takket nei til å få penger fra en klubb som vil trenge alle kroner de kan få.

Vi veit ikke helt hva det betyr. Er billettene for deg og meg billigere? Det er ikke så nøye, dagboka nøyer seg med å applaudere Klanens styre som fremstår som robuste, bærekraftige, innovative og foroverlente. Her har Klanen vært oppi ringa og dagboka bøyer seg ydmykt i støvet for den raushet som tilvises medlemmene og alle som er glade i Vålerenga.

Ære være!

Simon Mattsson inn i stallen

Vålerenga ishockey har fått en forsterkning i form av Simon Mattsson. På klubbens side leser vi at Simon Mattsson er en høyrefattet teknisk, sterk og smart spiller, som kommer fra BIK Karlskoga i Allsvenskan. Han vil først og fremst bidra til å styrke det offensive- og power play-spillet.

Det er litt uklart om Simon er klar allerede til kveldens kamp mot Lillehammer, men det er fra dagbokas ståsted ingen grunn til at han ikke skal være klar.

Vålerenga i dag

Det er hjemmekamp på Furuset mot Lillehammer. Lillehammer starta sesongen forrykende men faller som en stein. Vålerenga startet på sin side litt rufsete, men er nå på vei opp. Skal lagene passere hverandre?

Dropp 18:30.

Legg igjen en kommentar