Dagboka onsdag 3. januar 2018

Dagboka i dag sliter fortsatt med døgnrytmen etter en litt for utsvevende feiring av nyttårshelgen, meeeeen det hindrer ikke en barnslig glede over snarlig ydmykelse av distrikts Norge. Første hode på blokka er Lillehamer. Alle mann, kvinner og barn til Furuset Forum! I morgen spiller hockeygutta årets første hjemmekamp. De møter Lillehamer som ligger på fjerdeplass, … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 3. januar 2018»

Dagboka i dag sliter fortsatt med døgnrytmen etter en litt for utsvevende feiring av nyttårshelgen, meeeeen det hindrer ikke en barnslig glede over snarlig ydmykelse av distrikts Norge. Første hode på blokka er Lillehamer.

Alle mann, kvinner og barn til Furuset Forum!
I morgen spiller hockeygutta årets første hjemmekamp. De møter Lillehamer som ligger på fjerdeplass, 12 poeng over Vålerenga som foreløpig har et godt grep på femteplassen. Kampen er viktig av mange grunner. Ikke bare er det en sekspoengs-kamp mellom oss og bønda fra innlandet, men kampen er også viktig for å sikre seg luke bakover til bønda fra Rogaland som ligger å vaker på sjetteplassen knappe fire poeng bak krigera våre. Bermen fra Rogaland møter serieleder Dragons. Før morgendagens oppgjør står Vålerenga med 31 kamper spilt og Lillehamer har spilt 32.

Face off er klokken 18.30. Har du ikke sesongkort, kjøper du billetter her.

Når du først er inne for å kjøpe billetter så kan du raske med deg et par til den neste hjemmekampen også i samme slengen. Den spilles 9. januar mot Stavanger Oilers. Før denne matchen har begge lag spilt 32 kamper og i skrivende stund skilles laga av kun fire små poeng. Laga har møttes tre ganger denne sesongen. Alle tre gangene er det gutta våre som har vært best. Dagboka vedder ræva si på at gutta er sjukt keene på la «rogalendingene» gå på sitt fjerde strake tap.

Dette blir en ydmykelse av distrikts Norge som du ikke kan eller vil gå glipp av. Ingenting er mer underholdene enn når Søberg stenger kassa hvorpå Soares drar fram sutreleppa i frustrasjon. Da er det fest og lov til å kjøpe både pølse og sjokolade i kiosken.

Vålerenga i dag
Vi sørger for å spandere en hockeybillett på en kompis. Kamp er mye gøyere med en kompis.

Ellers gratulerer vi vålerengasupporteren Pål Hagstrøm med dagen. Selv om han er gammal går han fortsatt helt nydelig på røra.

Legg igjen en kommentar