Dagboka tirsdag 2. januar 2018

Far vel 2017, velkommen 2018. Vi minner om klansmedlemskap i årets første dagbok. Rett før jul våkna vi til en melding fra DNB-tjenesten Vipps. «Du har en faktura som venter på deg» sa den. Ok? Hva var dette? Inn i Vipps-applikasjonen og sjekke. Og jaggu! Her lå det en faktura fra selveste Klanen. 250 spenn for … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 2. januar 2018»

Far vel 2017, velkommen 2018. Vi minner om klansmedlemskap i årets første dagbok.

Rett før jul våkna vi til en melding fra DNB-tjenesten Vipps. «Du har en faktura som venter på deg» sa den. Ok? Hva var dette? Inn i Vipps-applikasjonen og sjekke. Og jaggu! Her lå det en faktura fra selveste Klanen. 250 spenn for medlemskap 2018.

VPN-redaksjonen er superpositive til dette. Det å bruke sånne tjenester er helt fantastisk. De gangene VPN-redaksjonen har glemt å betale medlemskap er de gangene fakturaene har uteblitt. For la oss være ærlige – medlemssystemet har ikke alltid vært helt topp notch.

Men nå er det plutselig andre boller. Og den nye bolla heter Vipps. Nå skal det sies at om VPN-redaksjonen hadde fulgt med på klanen.no 20. november så ville vi allerede visst dette, men siden vi ikke gjorde det så fikk vi en gledelig overraskelse.

Hva får du for medlemskapet? Vi sakser vilt fra Klanen.no.

Ved å tegne medlemskap i Klanen for 2018 får du muligheten til å kjøpe sesongkort i Søndre, vår nye ståtribune og Patriot/Østfronten på Vålerenga Stadion.

Ved å bli Klansmedlem får du også tilgang på:

–        Rabattert sesongkort vår supportertribune «Søndre» på Vålerenga stadion

–        Forkjøpsrett på cupbilletter.

–        Tilgang på Klanens borteturer med rabatterte priser.

–        Fordeler/forkjøpsrett/adgang på ulike klansarrangementer, for eksempel Børst & Ball.

–        Rabatter på diverse supportertøy i Sjappa.

–        Muligheten til å påvirke Klanens arbeide og virke.

Prisen for denne herligheta er 250 kroner uansett alder. I 2018 tar vi alt!

Valerenga-sarpsborg-6
Bli en del av dette – bli medlem av Klanen i dag. For husk; i 2018 tar vi alt!

Legg igjen en kommentar