Sommerdagboka 12. juli 2017

Innebandy, ball og litt puck…sånn kort oppsummert. Innebandy Det er sommerferie for de fleste klubbene og lagene i Vålerenga-familien om dagen. Egentlig er det greit å få senka pulsen innimellom. Da får man også tid til å myse litt rundt og oppdatere seg på aktivitet og status i idretter man ikke til daglig følger så … Fortsett å lese «Sommerdagboka 12. juli 2017»

Innebandy, ball og litt puck…sånn kort oppsummert.

Innebandy
Det er sommerferie for de fleste klubbene og lagene i Vålerenga-familien om dagen. Egentlig er det greit å få senka pulsen innimellom. Da får man også tid til å myse litt rundt og oppdatere seg på aktivitet og status i idretter man ikke til daglig følger så tett.

I dag gir vi dere en liten statusoppdatering fra Vålerenga Innebandy. På nettsidene sine forteller klubben at de jobber godt. De har planer om at når sesongen 2017/18 starter så skal de kunne presentere tidenes Vålerenga stall. De jobber med å få til en god miks unge lokale spillere og en gjeng skikkelig gode svenske spillere.

I sommer har de også hatt den første egenproduserte Vålerenga spiller på hospitering på A-lagstreningene. Gutten er knappe 15 år, men han har bitt fra seg på trening og holdt nivået. Klubben satser på utvikling av egne talenter og har bla utvidet teamet rundt G-14 og G-15 med en ekstra trener.

Ball
Nå kommer gresset på plass på Valle, og det begynner å gå opp for oss at vi snart skal stå på tribunen og se klubben spille kamper på egen stadion. Det blir fan så bra det!! Er du keen på å følge finpussen og ferdigstillingen av stadion live, følg med på webkameraet vårt!

Det er mye moro som skjer før stadionåpninga også. Vi henger nemlig enda med i cupen og 10. august møter vi Elverum på Ullevaal Stadion. Billettene er lagt ut for salg og vi snakker 200 kroner for voksene og 100 for kids. Dette gjelder ikke dersom du har sesongkort, da slipper du nemlig inn gratis. Hurra for det.

Tre dager før cupkampen, altså 7 august, spiller gutta første kamp etter sommerferien. Kampen er mot Godset og spilles i Drammen. Billettene må kjøpes på nett.

Puck
Tidligere Vålerenga-favoritt, Sondre Olden, har ikke helt fått det til i Sverige. Han har prøvd seg i både Brynäs og Leksand uten å skinne som den stjerna vi veit han er. Nå forlater Golden Olden Sverige og setter nesa mot kontinentet. Han har signert for Medvescak Zagreb i den østeriske ligaen. Denne kroatiske klubben har i de siste årene vært en del av KHL, men nå er klubben tilbake i Østerike.

Legg igjen en kommentar