Dagboka onsdag 3. mai 2017

I dag skal Vålerenga ha pressekonferanse på Ullevaal! Der skal det informeres om sommerens showkamp. Dessuten veit vi hvem neste offer på vei mot kongens pokal er og vi forteller deg hvordan du Vippser penger til et bedre supporterliv. Glem for all del ikke at Vålerenga spiller mot Stabæk til søndag. Sommerens showkamp I dag, … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 3. mai 2017»

I dag skal Vålerenga ha pressekonferanse på Ullevaal! Der skal det informeres om sommerens showkamp. Dessuten veit vi hvem neste offer på vei mot kongens pokal er og vi forteller deg hvordan du Vippser penger til et bedre supporterliv. Glem for all del ikke at Vålerenga spiller mot Stabæk til søndag.

Sommerens showkamp

I dag, 14:30, blir det pressekonferanse på Ullevaal stadion. Der skal Vålerenga fortelle om sommerens showkamp sammen med Ronny Deila, representanter fra motstanderlaget og «en gammel kjenning». Fryktelig kryptisk, men hos VG finner vi et mulig svar.

I følge avisa skal nemlig Manchester United «trolig til Oslo i juli». Og de følger opp med:

Etter hva VG erfarer er det allerede inngått avtale om kamp på Ullevaal stadion i slutten av juli. Og det blir bekreftet at det skal avholdes en pressekonferanse om matchen i morgen.

Altså er det ganske nesten, helt sikkert at Vålerenga spiller mot Manchester United på Ullevaal i juli, noe vi får bekreftet på pressekonferansen i ettermiddag. Den «gamlekjenningen» bør da være Ronny Johnsen, men blir sikkert Ole Gunnar Solskjær. Dagboka håper for øvrig på Morten Berre.

Kråkerøy og Fløya som fartshumper

Vålerenga, både herrene og damene, har blikket låst til kongepokalen og satt stø kurs. Begge filleristet sine forrige motstander og i går ble motstanderne klare.

Herrene våre skal til Fredrikstad og spille mot Kråkerøy. Dette er ingen enkel motstand, de slo ut selveste Fredrikstad FK. Så da skjelver vi litt i buksene og går videre.

Cupens første runder skal være folkefest. Vi skal hjelpe små lokale klubber gjennom massivt oppmøte og overdrevent kjøp av vafler på et litt rufsete anlegg, men Kråkerøy byr ikke på noen av delene. For det første er ikke Østfold lokalt, det er en et helt annet fylke enn Oslo. Hva er galt med å sette Vålerenga opp mot Grorud? Vi bare spør. For det andre er ikke Kråkerøy et rufsete anlegg, de inviterer til fest på FFK sin stadion. Det er jo ikke sjarmerende i det hele tatt!

Vafler har de sikkert ikke heller.

På den positive siden er vi allerede i Østfold rundt de dager vi møter Kråkerøy. 21. mai møter vi Sarpsborg 08, det er bare tre dager før cupkampen er satt opp. Legg til at Kråkerøy eier en hel jævla campingplass, så lukter det plan.

Hele Oslo reiser til Sarpsborg 08 hvor vi plukker 3 poeng. Så tar vi turen til broderlandet i høst, hamstrer billigbrus og slapt bacon før vi tar et par netter på Kråkerøys campingplass, til sterkt rabatterte priser, og holder fyr i teltet frem til cupkampen. Yay! Vi takker for invitasjonen, Kråkerøy, og kjører stil.

Damelaget er forvist helt til Fløya, det er der reinsdyra bor. Hva i all verden er vitsen med det, da? Forbundet trekker ikke kampene, de setter de opp. I sin visdom velger forbundet helt med vilje å sende Vålerenga nord for polarsirkelen bare for å kunne hente en pokal som ligger i Oslo.

Det gir ingen mening.

Neste kamp er den beste

Sånn er det alltid. Alltid den neste. Å prate om snøen som falt i fjor eller kampen som ble spilt i går er for landsbyboere. Vi byfolk vil frem og opp, står aldri stille. Til søndag får Stabæk med kidza lov å komme til Oslo. Det synes de sikkert er stas, men bortefølget vil nok bli sterkt redusert i år grunnet pågående russetid. Slik tradisjonen er skal alle kidza i Bærum samle foreldre og piker under 16 år og rulle rundt.

Jævla rånere!

Stabæk er sikkert fulle i selvtillit der de ligger på tredjeplass med 12 poeng. Men oss skremmer dem ikke, for det er meldt sol og lun temperatur på søndag. Og når sola skinner over Enga…

Billetter og sånn fikser du deg sjøl.

Vær med på å skape supporterkultur

Kultur skaper seg ikke sjøl, du må bidra. Ikke er det gratis med kultur heller, du må bidra. Klanen har derfor samla inn mange never Euro som skal gi oss fete minner og digg tribune på den nye stadion. «Plata» får vegger til glede for de som ikke liker å blåse bort og det er helt sjuke planer på gang for supporterpuben som blir liggende under Plata. Det blir gode saker.

Målet for innsamlinga blei egentlig nådd for et par dager siden, men fortsetter. Grunnen er å unngå innhugg i ulike fond og sånn så langt det er mulig. Selvfinansiert er alltid det beste. Derfor kan, og bør, du sende noen kroner på VIPPS til 97377.

Som Dagboka skrev i går synes vi det er en såpass festlig måte å donere kroner på at vi umiddelbart skipa over 30 spenn. Vi tror jaggu vi slenger over 5 spenn i dag og. Og det kan du også gjøre.

Koz og klemz

Vipps er så fett at vi umiddelbart sendte over kroner.
Vipps er så fett at vi umiddelbart sendte over kroner.

Legg igjen en kommentar