Ryktebørs Vålerenga Hockey 2017/2018

Sesongen er ferdigspilt for Vålerengas del og silly season er her. Hvem blir? Hvem kommer? og hvilke spillere mener vi at vi har hørt er ledig på markedet og kanskje, kanskje på vei? Det skal vi prøve å gi deg en oversikt over her. Siste endringer: 27.06: Andreas Stene – Signerte 2-årskontrakt Kilde – Stats … Fortsett å lese «Ryktebørs Vålerenga Hockey 2017/2018»

Sesongen er ferdigspilt for Vålerengas del og silly season er her. Hvem blir? Hvem kommer? og hvilke spillere mener vi at vi har hørt er ledig på markedet og kanskje, kanskje på vei? Det skal vi prøve å gi deg en oversikt over her.

Siste endringer:
27.06: Andreas Stene – Signerte 2-årskontrakt KildeStats
23.06: Rasmus Ahlholm Signerte ny 3-årskontrakt KildeStats
22.05: Andreas Øksnes – Signerte ny 1-årskontrakt KildeStats

Bekreftet inn:
Håkon Vaglen (Vålerenga U-20) – Løper og toppscorer på Vålerenga U-20. Fikk noen kamper i 16/17, men er nå tatt opp i a-stallen til Vålerenga. KildeStats

Rolf Thomas Aastad (Vålerenga (U-20) – Løper. Kommer fra U-20 der han hadde en meget god sesong med 40 poeng på 30 kamper. Er ung, men har en bra ramme. 183 cm og 96 kg.  KildeStats

Marcus Ekberg (Vålerenga U-20) – Løper. Nok en løper fra laget som vant U-20 NM. Ekberg Hadde 23 poeng i grunnserien, men var helt sherrif i sluttspillet der han sopte inn 16 poeng på 9 kamper.

Joachim Sommer Nielsen (Vålerenga U-20) – Back. U-20 mester som fikk sin debut i GET-ligaen allerede i 2015/2016-sesongen. Har nå skrevet en 1-årskontrakt.

Andreas Stene (Timrå) -Center. Andreas returenerer nok en gang til Vålerenga. Denne gangen etter å ha prøvd lykken i svenske Timrå. Den anvendlige toveiscenteren blir bra å ha. Han gir dybde offensivt, har bra håndledd og er en røslig kar på 190/91

Rykte inn:
Petter Røste Fossen (Oilers) – Røste Fossen er enda ikke enig med Oilers om ny kontrakt. Det er ganske tydelig at Røste Fossen ønsker seg en større rolle i laget enn det han er tiltenkt i Oilers. Dette kan han muligens få i Vålerenga, da de har mindre bredde i stallen. Vålerenga har vist at de får til å gi sulte spillere et løft. Det er bare å se hen til den utviklinga Martin Laumann Ylven har hatt siden han ikledde seg kongeblått. Egentlig burde ikke Røste Fossen trenge noen flere salgsargumenter enn det der for å sette seg ned å diskutere med Espen og Roy.Tenk ei rekke med Lindstrøm, Laumann Ylven og Røste Fossen! KildeStats Røste Fossen har signert for Stjernen.

Kjell Martinsen (Oilers) – Martinsen har fått beskjed om at han er ferdig i Oilers. Ryktet sier at han muligens kan være på vei tilbake til Oslo. KildeStats

Cato Cocozza (LØK) – Det tok ikke mange kampene fra LØK hadde råd til å hente Cato Cocozza til klubben måtte permitere samtlige i klubben. Så dyr er ikke Cato at han veltet dette alene, men vi er glade for hans lille bidrag. Cato har følelser for klubben og nå er heller Jan Tore Kjær en del av Vålerenga lenger.   KildeStats Cato har signert kontrakt med Frisk Asker.

Stefan Espeland (LØK) – Espeland ønsket miljøkifte, men endte opp med å bli miljøskada i Pingponghallen. En retur til Vålerenga virker å være sannsynlig. KildeStats

Magnus Eikrem Haugen (SIL) – Storvokst og defensiv back med høyrefatning som sliter med å få ny kontrakt med Storhamar Dragons. Dragons har signert en rekke spillere, men når det kommer til Eikrem Haugen så må de plutselig vente og se hva den nye treneren mener. At backer med en fortid i storhamar trives i Vålerenga vet vi fra før. Bare spør Øksnes og Braavold. KildeStats

Brian Ihnacak (Sparta Praha) – Brian Ihnacak var vår beste offensive spiller i 14/15 sesongen og har etter det spilt i den øverste ligaen i Tsjekkia. Kontrakten med Sparta Praha går bare til sommeren 2017. Brian Likte seg veldig godt i Vålerenga og Oslo. Det er lov å håpe på at han returnerer. Stats

Martin Gran (SIL) – Martin er den litt spede raketten som tok GET-ligaen med storm som rookie i 2014/2015. Etter det har det gått tråere. Hele situasjonen hans skriker etter et miljøskifte. Han må ut, få nye impulser og ny tro. Martin Gran står uten kontrakt med SIL og de avventer å skrive ny kontrakt med ham. Hent ham til Oslo og sørg for at han får skoleplass et sted i tillegg så blir dette knall. KildeStats – Martin Gran har signert en 1-årskontrakt med Kitzbühel.

 

Bekreftet ut:
Ingen

Rykte ut:
Jonas Knutsen – Har ikke kontrakt for 2017-2018 KildeStats

Espen Fanøy Salo – Har ikke kontrakt for 2017-2018 KildeStats

Mathias Trygg – Har ikke kontrakt for 2017-2018 KildeStats

Rasmus Juell – Har ikke kontrakt for 2017-2018 KildeStats

Fredrik Csisar – Har ikke kontrakt for 2017-2018 KildeStats

Henric Nordin – Har ikke kontrakt for 2017-2018 KildeStats

Spillere under kontrakt 2017/2018:

Keepere:
Steffen Søberg – Signerte 3-årskontrakt i 2016 KildeStats

Jørgen Moflag – Signerte 2-årskontrakt i 2016 KildeStats

Backer:
Tallak Lyngset – Har kontrakt ut 2017-2018 KildeStats

Anders Braavold – Signerte 2-årskontrakrakt  i 2016 KildeStats

Brede Csiszar – Har livstidskontrakt med Vålerenga KildeStats

Morten Ask – Signerte 1-årskontrakt i 2017 KildeStats

Magnus Fischer – Har kontrakt for 2017-2018 KildeStats

Marius Johansen – Signerte ny 1-årskontrakt KildeStats

Andreas Øksnes – Signerte ny 1-årskontrakt KildeStats

Joachim Sommer Nielsen – Signerte 1-årskontrakt KildeStats

Løpere:
Martin Laumann Ylven – Skrev 5-årskontrakt i 2017 KildeStats

Thomas Olsen – Skrev 2-årskontrakt i 2017 KildeStats

Filip Gunnarsson – Skrev 3-årskontrakt i 2016 KildeStats

Tobias Lindström – Skrev 2-årskontrakrakt  i 2016 KildeStats

Vegard Aspehaug – Har kontrakt for neste sesong KildeStats

Colin Spaberg Olsen – Signert ny 1-årskontrakt KildeStats

Jonas Oppøyen – Signert ny 1-årskontrakt KildeStats

Rolf Thomas Aastad – Signerte 1-årskontrakt KildeStats

Marcus Ekberg – Signerte 1-årskontrakt KildeStats

Rasmus Ahlholm – Signerte 3-årskontrakt KildeStats

Andreas Stene – Signerte 2-åraskontrakt KildeStats

*Noen av linkene som viser til artikler som går på kontraktslengde er ikke lenger aktive ettersom VIF Hockey ikke overførte arkivet sitt forrige gang de fornyet nettsidene sine. Vi har fremdeles valgt å ta med opprinnelig lenke ettersom flere av overgangene og kontraksforlengelsene bare ble omtalt på klubbens nettside.

Legg igjen en kommentar