Kråkerøy får besøk av Vålerenga i cupen

Fotballforbundet synes Vålerenga fortjener pølse i vaffel og sender oss til Kråkerøy. Kråkerøy holder til i Fredrikstad og blir kanskje mugne for vår Moss-referanse, men Østfold er Østfold. I forrige runde av cupen brukte Kråkrerøy 22 minutter på sin første, og eneste, skåring mot lillebror Fredrikstad fotballklubb og rodde etter det inn en rolig seier. … Fortsett å lese «Kråkerøy får besøk av Vålerenga i cupen»

Fotballforbundet synes Vålerenga fortjener pølse i vaffel og sender oss til Kråkerøy.

Kråkerøy holder til i Fredrikstad og blir kanskje mugne for vår Moss-referanse, men Østfold er Østfold.

I forrige runde av cupen brukte Kråkrerøy 22 minutter på sin første, og eneste, skåring mot lillebror Fredrikstad fotballklubb og rodde etter det inn en rolig seier. Etter kampen kunne Kråkerøy melde om euforiske tilstander på sine egne nettsider hvor det også meldes om en kamp full i sjanser:

Kråkerøy skaper sjanser på løpende bånd. Men uttellingen kommer ikke. Dog er ballen i nettet bak keeper en gang, men det annulleres for et frispark i duellen og dermed fortsatt 1-0.

Kampreferatet er fyldig og deilig subjektivt. Har du ikke mer å gjøre i dag, les det. VPN innrømmer lett at dette er halve moroa med cupen, småfolk som tar helt av for fullstendig dagligdagse hendelser. Det er ikke akkurat  stort å komme til andre runde. Derimot er det oss ganske fremmed å komme fra andre og tredje runde.

Utover at Kråkerøy har en klassisk logo i grusom stil kan det nevnes at klubben ble stiftet i 1937, uten at vi skal dra noen referanser til Tysklands politikk på den tiden. Klubben spiler for tiden i tredje divisjon hvor de etter tre kamper sitter igjen med fire poeng. Til daglig spiller de altså på nivået under vårt eget andrelag.

Det er trist det.

For øvrig er det verdt å merke seg at Kråkerøy Idrettslag drifter Enhus camping. Vi har en bestemt oppfatning om at Kråkerøy idrettslag bør være rause med rabattene for overnatting på campingen så vi virkelig kan bidra med å skape cupfest. For er det noe vi fra Oslo digger, så er det å ligge i telt!

Kampen spilles 24. eller 25. mai, noe som passer som hånd i hanske med campingliv siden det havner midt oppi Kristi Himmelfartsdag.

 

Legg igjen en kommentar