Fløya er neste motstander i cupen

Fotballforbundet har satt opp Vålerengas damer mot Fløya i cupens andre runde. Dermed sendes Vålerenga land og strand rundt for å hente pokalen til kongen.

Det vi veit om Fløya er fint lite. Som det meste vi skriver om. Men Fløya spiller i førstedivisjon hvor de etter to kamper ha plukka med seg ett poeng og ligger på niendeplass med like mange poeng som Grei.

Klubben blei stifta i 1922 og har vel spilt i Toppserien engang. Kanskje to? Fløya kom seg videre fra cupens første runde etter at Mjølner fikk fik. Fløya putta faktisk 3 ganger, noe som selvsagt er stas. De feira antagelig med Mac og måseegg.

Vi veit også at Fløya er noen råskinn på twitter. Siden 31. mars har de 6 tweets hvor samtlige er lite informative. De åpna ballet med #minførstetweet på følgende vis:

Deretter fulgte de knallsterkt opp etter 3 dager. Denne gangen med en ny #minførstetweet som kom etter en informativ tweet:

Kampen spilles 31. mai, eller før, og vi bestiller oss flybilletter og greier. Fløya kommer sikkert med mer info på sin twitterkonto, følg #minførstetweet

 

Facebook-kommentarer:

Ingen tilbakemeldinger

Det kan hende du også liker...