Manchester United skal møte Vålerenga

Kl 14:30 var det pressekonferanse på Ullevaal Stadion og på podiet satt Svein Graff, Ronny Deila, Ronny Johnsen og lederen for ManUs fan club. Det er mao duket for showkamp mellom Vålerenga og Manchester United. Kampen skal spilles kl 30.07 kl 19:00 Dette er i en uke med spillefri. Ronny Deila ser frem til kampen. … Fortsett å lese «Manchester United skal møte Vålerenga»

Kl 14:30 var det pressekonferanse på Ullevaal Stadion og på podiet satt Svein Graff, Ronny Deila, Ronny Johnsen og lederen for ManUs fan club. Det er mao duket for showkamp mellom Vålerenga og Manchester United.

Kampen skal spilles kl 30.07 kl 19:00 Dette er i en uke med spillefri. Ronny Deila ser frem til kampen. Den kommer i en periode med kampfri. Det betyr at laget kan legge opp treningene i dagene mtp på kampen. Dette blir ikke en situasjon lik den Vålerenga ofte har i slike kamper der man kiler en showkamp innimellom et tett kampprogram. Her kan man stille med et toppet mannskap og gi full gass – for det er også mange dager til neste kamp etter denne showkampen.

Ronny Johnsen fokuserte på at han var glad ManU igjen var i Norge og at det var 5 år siden sist. I tillegg så er kampen viktig fo United mtp på oppkjøring til ny sesong. Andre forhold han mente var positivt var forventet temperatur og baneforhold.

De kommer fra en oppkjøringsturnering i USA der de skal møte Real Madrid, Barcelona og Man City. Deila sa med glimt i øyet at dette tyder på at de Manchester United vil spisse formen inn mot seriestart ved å stadig heve nivået på motstanderne. Jean Ronny Johnsen var ikke helt uenig ettersom man ikke skal kimse av lag som er i sesong og dermed i kampform.

Artig fun fact for kampen er at dersom Manchester United vinner Europaligaen så må de ut i finale i Supercupen 8. august mot vinneren av Champions League. I så fall blir kampen mot Vålerenga sannsynligvis den siste oppkjøringskampen deres.

Billettsalget til kmapen starter kl 15:00 i dag.

VPN kommer med lenke når de er lagt ut for salg.

Legg igjen en kommentar