Dagboka torsdag 4. mai 2017

This is a new day, a new beginning. Deilig med helt freshe og ubrukte dager, folkens. Bruk torsdagen godt! Vålerenga vs Manchester United 30 juli klokken 19.00 er det avspark i kampen mellom Vålerenga og Manchester United. Det betyr at billettjakta snart er i gang. Om det er en kamp som selger ut Ullevål, så … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 4. mai 2017»

This is a new day, a new beginning. Deilig med helt freshe og ubrukte dager, folkens. Bruk torsdagen godt!

Vålerenga vs Manchester United

30 juli klokken 19.00 er det avspark i kampen mellom Vålerenga og Manchester United. Det betyr at billettjakta snart er i gang. Om det er en kamp som selger ut Ullevål, så er det denne!

Vedrørende priser og billettsalg, så lønner det seg å ha sesongkort. Vi har fått følgende informasjon fra klubben:

«Alle sesongkortholdere vil få en e-post med tilbud om å kjøpe billetter til United-kampen på et eget Vålerenga-felt i VG-svingen for 400 kroner (ordinær pris er 645,-). E-posten vil ha en personlig link til Ticketmaster hvor billetten kjøpes, og mailen sendes i løpet av uka på den adressen du er registrert med hos Ticketmaster.»

Billetten kommer altså på e-post til den e-post adressen som du har registrert hos Ticketmaster. Så har du byttet e-post etter at du registrerte deg som kunde hos Ticketmaster, er det smart å sjekke om de sitter med den e-post adressen som du nå bruker. Bare et tips (fra noen som har gått i den der fella sjæl noen ganger).

Puck
Blekket var ikke blitt tørt på Colin Spaberg Olsens kontraktsignatur før Vegard Aspehaug signerte en ny ettårskontrakt med klubben. Målsetninga hans er klar. Han vil utvikle seg som spiller og han er i likhet med Colin keen på å være med på laget når det er klart for spill i nytt Jordal. VPN-redaksjonen følger overgangene så tett vi kan og om du ikke har fått det med deg enda så har vi, i år som i fjor, ryktebørs. Den leser du her. Tips oss gjerne dersom det er noen rykter du synes vi skal sjekke ut.

Sagaen om Dommerkonflikten – A new hope
Dramaet fortsetter i det norske fotballdommer miljøet. Det er gått såpass langt nå at det nok ikke bare er prinsesse Leia som tenker: Somebody has to save our skins». Denne «somebody» er foreløpig Røde Kors-sjefen Sven Mollekleiv. Selv om partene hadde meklingsmøte i går så var kraften ikke med dem. De klarte ikke å komme til enighet. Det de faktisk har klart å enes om er at det bare er Mollekleiv som skal uttale seg om saken, at de skal klare å være i samme rom og at de skal prøve å snakke sammen. De er DER lissom! I’ve got a bad feeling about this.

Så dårlig er den følelsen at vi har laga oss en liste med forslag til nye forhanlingsledere vi tenker spille inn dersom det viser seg at Darth Edvardsen og jediene i dommerfundet ikke klarer å slutte å vifte med sablene sine. Foreløpig liste er som følger (innspill og forslag til nye egnede kandidater mottas med takk)

Jan Egeland – Om noen kan få til en minnelig løsning så er det han. Han er vår tids Luke Skywalker. Han er en helt. Sånn erre bare.

Carl Bildt – Greit nok at mannen, i diplomatdokumenter som ble lekket av Wikileaks ble beskrevet som en arrogant mann med oppblåst selvbilde og begrenset politisk kompetanse, men han har jo også vært FNs spesialobservatør i Bosnia.

Riksmeklingsmannen – Er sentral i løsningen av en rekke konflikter i norsk arbeidsliv.

Samuel L Jackson – Han var awsome i «The Negotiator»

Arnhild Skre – Hun var en pioner som Norges første fredsmekler.

Torbjørn Jagland – Som tidligere Generealsekretær i Europarådet og Leder for den Norske Nobelkomitè er han perfekt.

Morra mi – Hun er streng og ikke redd for å be shitkids ta seg sammen.

Yoda – Det denne 900 år gamle Jedi-masteren lærte opp Luke Skywalker (Jan Egeland). No more say I need!

Padawan-fotball 
Vålerenga G19 er videre i NM. Gutta gjesta Trondheim og slo Byåsen fortjent 2-0.  Neste runde spilles 27. eller 28. mai. Hvem som er motstander da er ikke klart enda. Men egentlig spiller det ikke noen rolle. Gutta har kraften med seg og slår dem uansett.

Sjarmen med Tarmen
«Tarm-eksplosjon etter potent Lem åpning» Det blir ikke mer klikkhoreri enn å servere  slike overskrifter. Uansett vi lot oss lure å klikka på saken. Det viste seg at TV2 snakker om dansk cup-fotball. Vi konstaterer bare at Tarm slo Lem 4-2. Om du vil bruke tid på å lese saken så får du gjøre det sjæl. 

Vålerenga i dag
Vi feirer Star Wars dagen

Legg igjen en kommentar