Dagboka 21. desember 2016

Det er mye fotball i dagens dagbok. Terminlister slippes og vi gleder oss til neste sesong allerede nå.   På mandag ble herrenes terminliste sluppet, og i går ble damenes liste presentert. Ikke på TV med storstilt sending, men lagt fint ut på NFFs nettside. Sesongen starter med et knalltøft oppgjør borte mot Avaldsnes 17. … Fortsett å lese «Dagboka 21. desember 2016»

Det er mye fotball i dagens dagbok. Terminlister slippes og vi gleder oss til neste sesong allerede nå.

 

På mandag ble herrenes terminliste sluppet, og i går ble damenes liste presentert. Ikke på TV med storstilt sending, men lagt fint ut på NFFs nettside.

Sesongen starter med et knalltøft oppgjør borte mot Avaldsnes 17. april.  Uka etter er årets første hjemmekamp for damene. 22. april spiller de hjemme i Vallhall mot Røa. Det kan dermed bli en litt tung oppstart for damelaget.

16. mai-kampen spilles borte på Sofiemyr. Der møter damene Kolbotn. Og her sliter vi litt med å forstå NFF og Eurosports tankegang. Denne kampen begynner 18:00. Det gjør også Vålerenga Herrer A sin kamp mot Kristiansund. Vi har ikke vanskelig med å gjette hvilken kamp som får flest Vålerenga-supportere på besøk.

Se hele terminlista på Vålerengas nettsider.

Dette er sånt som er med på å ødelegge for damefotballen. Tar NFF Toppserien seriøst? Vi er ikke helt sikre. Det virker ikke som de vil ha tilskuere fra begge lag, i det minste.

Neste store hendelse er 9. eller 10. september. Da har Kolbotn æren av å bli første damelaget som kommer på besøk på Vålerenga stadion. Her klarte heldigvis NFF å sette opp to hjemmekamper. Hadde ikke overrasket oss om de hadde glemt det også…

Sesongen avsluttes 4. november med lokaloppgjør mellom Vålerenga damer og LSK Kvinner. Dette tror vi blir en storveis kamp og vi satser på godt oppmøte i vår nye storstue.

Vi gleder oss!

Ny terminliste i dag

NFF er dog ikke helt ferdig med terminlistemoroa. I løpet av dagen kommer oppsettet til Vålerenga 2.

Vi gleder oss!

Sesongkorta er fortsatt tilgjengelig

Mandag kunne FrankO melde på forumet at klubben er 180 sesongkort unna å matche fjorårets sesongkortsalg. Og det gjør vi før jul! Dette er bra. Dette er kjempebra. Og har du ikke kjøpt sesongkort så kan du jo være med på å matche fjoråret allerede nå.

Vålerenga i dag

Vi leser terminlister. Planlegger borteturer og ser på hvilke familiefester som må utsettes. Også stikker vi ned på Bohemen for å være med på siste sportsquiz før jul.

Legg igjen en kommentar