Dagboka torsdag 22. Desember 2016

Dagboka i dag er en kort og enkel en, med tre budskap. Omvisning på den nye supportertribunen i dag kl. 11! Dette har sikkert de fleste allerede fått med seg, men her kommer likevel en siste oppfordring til alle som er glad i Enga om å møte opp på Valle presis kl. 11:00 i dag, … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 22. Desember 2016»

Dagboka i dag er en kort og enkel en, med tre budskap.

Omvisning på den nye supportertribunen i dag kl. 11!

Dette har sikkert de fleste allerede fått med seg, men her kommer likevel en siste oppfordring til alle som er glad i Enga om å møte opp på Valle presis kl. 11:00 i dag, for å ta vårt nye hjem i skue! Vi ses der! VPN kommer tilbake med bilder seinere i dag.

 

Intervju med Espeseth i Dagsavisen

Dagsavisen hadde et flott intervju med vår nye daglige leder i går. Her får vi svar på mange spørsmål rundt klubben, og det trekkes spesielt fram at vi skal bli investor-frie en dag, men fortsatt trenger Trøim en stund til, pluss at han er klokkeklar på at vi skal være en klubb for hele Oslo. Les mer her!

 

Kjøp sesongkort!

Verdens fineste julegave er et sesongkort for sesongen der vi endelig vender hjem. Tåredryppende? O yes! Kjøp nå, kjøp her!

 

Enga i dag

Vi møter på Valle kl. 11!

Legg igjen en kommentar