Dagboka tirsdag 20. desember 2016

Serieoppsettet er klart, Dag-Eilev Fagermo raser (klart han gjør, han skal jo prøve å fylle stadion 15 ganger med produktet Odd) og vi starter hjemme mot Viking mandag 3. april og får Sarpsborg 08 på besøk på den nye stadion. 9. eller 10. september skal første seriekamp på vår nye stadion spilles. Innen den tid … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 20. desember 2016»

Serieoppsettet er klart, Dag-Eilev Fagermo raser (klart han gjør, han skal jo prøve å fylle stadion 15 ganger med produktet Odd) og vi starter hjemme mot Viking mandag 3. april og får Sarpsborg 08 på besøk på den nye stadion.

9. eller 10. september skal første seriekamp på vår nye stadion spilles. Innen den tid har vi hatt 16. mai-kamp hjemme mot Kristiansund og Vålerenga – Lillestrøm lørdag 24. juni. Siste serierunde er borte mot Sogndal 26. november. Hele terminlisten kan ses her. Kampene til og med runde 17 er endelig terminfestet (17. juli).

Den eneste måten du er sikret å få billett til åpningskampen på er ved å kjøpe sesongkort. All informasjon om dette finner du på vifsesongkort.no.

Det er verdt å merke seg at salget av sesongkort har vært så bra at innen julaften kan vi ha passert fjorårets totale salg av sesongkort. Faktisk veldig bra.

14 av 15 vårkamper for Vålerenga vises på åpne kanaler TVNorge,  Eurosport Norge eller MAX. Så er spørsmålet: Er det egentlig bra eller dårlig?

Åpningshelg?

– Vi vurderer å ha en felles åpningshelg hvor begge lag spiller samme dag og et stort opplegg rundt dette. Å åpne en ny arena, er bare noe vi får gjøre én gang i livet. Da må det gjøres skikkelig.

– Det er ingen slåsskamp internt, men det er en diskusjon om hvem som skal spille den første kampen: Damene eller herrene? Det sier daglig leder i Vålerenga Fotball, Morten Grødahl, til Dagbladet.

I dag offentliggjøres terminlisten for damene. Dersom de får hjemmekamp 9./10. september, ligger det an til åpningshelg på ny stadion.

Dag-Eilev Fagermo

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo var blant dem som var fryktelig skuffet over oppsettet, skriver Aftenposten. Han reagerer på at Odd må spille borte mot Sogndal (18. juni) og Aalesund (25. juni) før de skal ut i Europaliga-kvalik.

– Vi er rett og slett overrasket og nesten sjokkert over at man har satt oss opp borte mot Sogndal og Aalesund rett før vi skal inn og spille første kvalik i Europa. At Norsk Toppfotball klarer det tenderer til nesten skandaløst når man vet hvilken belastning det er å reise så langt, sa Odd-treneren på direkten på TV.

Til TV 2 sier Nils Fisketjønn i Norges Fotballforbund at de ønsker å legge til rette for at lag skal gjøre det godt i Europa, og at Odd har fått tilbud om hjelp til transport. Han sier likevel at noen kamper var vanskelig å gjøre noe med.

– Det er Tromsø-Odd, og den andre er Sogndal-Rosenborg, som er midt mellom den andre kvalifiseringskampen i Europa. Vi skulle gjerne unngått det, men det fikk vi ikke til, sier Fisketjønn.

Vel, vel, tenker denne dagboka. Hvor vanskelig kan det egentlig være å ta denne type hensyn klubber som skal ut i Europa?

Vålerenga i dag

Det er ikke all verden som skjer på Vålerenga i dag. Sørg for å kjøpe sesongkort i julegave, er vårt beste tips.

 

 

 

Legg igjen en kommentar