Dagboka mandag 28. november 2016

Endelig er det mandag! Skal være såpass ærlig å si at det er direkte deilig å komme seg på jobben for å få en pause fra adventforberedelsene i heimen. Hele første søndag i advent gikk med til å rense stekeovn. Ikke spesielt moro…men morra mi var innom på besøk og hun sa det måtte gjøres! … Fortsett å lese «Dagboka mandag 28. november 2016»

Endelig er det mandag! Skal være såpass ærlig å si at det er direkte deilig å komme seg på jobben for å få en pause fra adventforberedelsene i heimen. Hele første søndag i advent gikk med til å rense stekeovn. Ikke spesielt moro…men morra mi var innom på besøk og hun sa det måtte gjøres! Uansett…dagboka er servert.

Puck
Lørdag møtte Iskrigerne Sparta på Jordal. Sparta leda 1-0 etter første periode. Andre periode var ikke spesielt gammel før Ylven utliknet for oss. Perioden bar preg av mye kriging og kjemping fra begge lag, noe som resulterte i at Cpt Brede og partysvensken Eriksson ble belønnet med 2 minutter i fryseboksen hver. Du ser episoden på VPNs Instagram. Der ser du også 2-1 scoringa til Oppøyen. Forarbeidet til Lindstrøm før denne goalen er det for øvrig klasse over. Etter dette tok Sparta ut keeper og Ahlholm satte pucken i tomt reir da han, 24 sekuner før slutt, fastsatte sluttresultatet til 3-1. En skikkelig arbeidsseier!

Neste match for gutta er borte mot MS førstkommende torsdag. Lørdag spiller gutta hjemme på Jordal. Da er det tabelltoer Lillehamer som skal legge igjen alle poenga i hovedstaden. Kjøp billetten din i dag. Det er blir fullere og fullere på Jordal om dagen.

Mens gutta spilte mot Sparta på Jordal, møtte damelaget Sparta til kamp i Ungdomshallen. Eller kamp og kamp…la oss heller si slakting! Vålerenga damer vant hele 12-0. 12-0  og 69-4 i skudd!! Smak litt på den a! For noen damer vi har!

Ellers gratulerer vi også alle gutta på U18 med 3-1 seier over LØK, og U15 med 9-1 seier over Stjernen.

Ball
Apropos gratulasjoner…vi er ikke ferdige enda. Juniorlaget var over grensa for å spille Skandinavisk mesterskap. Det endte med tredjeplass og bronse. Les sammendrag av bronsefinalen på klubbens sider.  Vi gratulerer gutta med en fabelaktig sesong!

Kølle og ball…eller innebandy som det også heter
Søndag fikk vi besøk av Brumunddal. Det gikk drit…for dem. For oss gikk det strålende. Vi vant 23 – 5. Tenk å måtte busse hjem til Brumunddal med nesten to dusin fulle med baklengs a? Det unner vi dem…skikkelig!

Vålerenga i dag
Sola skinner over Enga. Dog er det kaldt. Vi holder oss inne!

Legg igjen en kommentar