Dagboka fredag 25. november 2016

Håkki i går og håkki i morra. Men i dag er det beksvart. Enga på bånn? – Ingen europeiske land har sitt beste hovedstadslag svakere plassert enn Vålerenga, skrev VG-sporten i går, noe må de jo pusle med nå som silly season slår inn for alvor. Tellekorpset har gjort en grundig, men absolutt unyttig jobb. Tallene … Fortsett å lese «Dagboka fredag 25. november 2016»

Håkki i går og håkki i morra. Men i dag er det beksvart.

Enga på bånn?
– Ingen europeiske land har sitt beste hovedstadslag svakere plassert enn Vålerenga, skrev VG-sporten i går, noe må de jo pusle med nå som silly season slår inn for alvor. Tellekorpset har gjort en grundig, men absolutt unyttig jobb. Tallene er sikkert korrekte, men mannen bak overskriften er dønn på jordet:

Dårligste hovedstadslag

Så veit vi det. Gratulasjonene går til Ready, Romsås, Grei og mange, mange flere, til og med Lyn, som alle har passert Vålerenga på rankinga

Hockey
5-2 over Frisk i Asker i går kveld etter perioderesultatene 0-0, 2-3, 0-2. Vi tapte 1-2 i Askerhallen i serieåpninga i september og slo Frisk 3-2 på Jordal for en måned siden. De som er hekta på Frisk kan se fram til nye oppgjør 7.januar og 14.februar, men først skal vi banke Sparta på Jordal i morra klokka 16.

Les mer på vif-hockey.no: Etterlengtet seier til Vålerenga

 

black friday sjappa

Nei, sesongkortene er ikke på salg, men når du først er i Sjappa for å sikre deg plass på vårt nye stadion, kan kanskje dette friste:

  • 3 pk vannglass (12 glass) kr 99,- (normalpris kr 450)
  • Veggklokke 49,- (normal pris 249,-)
  • Sengesett 199,- (normal pris 399,-) kun 50 sett
  • Regnpocho 49,- (normal pris 499,-)
  • Div hettejakker/gensere 199,- (normalpriser opptil 699,.)
  • Pique 49,- (normal pris 349,-)
  • T-skjorter 49,- (normalpris opptil 299,-)
  • Klokker 49,- (diverse klokker, priser normalt fra 349,- til 1599)
  • Retrobag 49,- (normal pris 199,-) kun få igjen
  • Pc-veske 49,- (normal pris 249,-) kun få igjen

Alle som tagger en venn som burde handle, er med i trekningen av en signert drakt for sesongen 2017

Forbundsnytt
NFF har gitt LSK 15 tusen i bot etter at Lillestrøms supporter storma banen og dytta en Startspiller som feira skåringa si foran hjemmefansen 23.oktober. I utredningen skriver NFF blant annet dette:

… Utvalget finner det godtgjort at personer som har handlet på vegne av klubben, har handlet forsettlig, og klubben er således objektivt ansvarlig. Utvalget legger til grunn at det var Lillestrøm sin tilhenger som utførte handlingen. …

Vi spør: Hvordan kan NFF si at supporteren handlet på vegne av klubben? Å handle på vegne av noen krever vel et slags fullmaktsforhold. Vi merker oss også at LSK kun har én tilhenger .

Les mer her: Bot til Lillestrøm, eller la det være.

Vålerenga i dag
De som ikke orker å utfordre den blackeste fredagsnatta og heller holder seg hjemme, er kveldens ubestridte vinnere: Netflix slipper nemlig fire nye episoder av Gilmore Girls. Høstens TV-happening!

Legg igjen en kommentar