Dagboka torsdag 24. November 2016

Denne dagboka er i hovedsak skrivi på toget til Moss i dag tidlig. ”Dit bør du ha hatt god grunn for å dra” tenker du nå. Det skjer jo ikke stort i Vålerenga-verden i dag bortsett fra hockey, så da tok vi et lite dagkirurgisk inngrep for å krydre hverdagen litt ekstra! Sein kveldsbok servert … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 24. November 2016»

Denne dagboka er i hovedsak skrivi på toget til Moss i dag tidlig. ”Dit bør du ha hatt god grunn for å dra” tenker du nå. Det skjer jo ikke stort i Vålerenga-verden i dag bortsett fra hockey, så da tok vi et lite dagkirurgisk inngrep for å krydre hverdagen litt ekstra! Sein kveldsbok servert med hockeyresultater, fordi undertegnede har vært slått ut av smertestillende.

Sesongkortsalget i gang

I dag starta sesongkortsalget for medlemmer av klubb og klan. Når du løper til Sjappa de neste dagene må du samtidig tenke på hvor du vil sitte, men i første omgang bare på Ullevål. Valg av plass på den nye stadion kommer vi tilbake til nærmere august. Alt om sesongkorta for neste sesong kan leses på vifsesongkort.no. Her kan du selvfølgelig også fikse sesongkortet på nett, men Sjappa er hyggeligere å besøke enn ei nettside!

Iskrigere i Vesterled

Eller, de har hvertfall dratt vestover for kvelden, for å rane med seg alle poenga fra Frisk/Asker. Akkurat mens jeg skriver dette, kommer det rapport på at gutta våre har vunnet kampen 2-5, så da er poenga våre! 3 scoringer av Lindström, 1 av Ylven, og 1 av Ahlholm sikret oss seieren.

Større støtteapparat

Det er ikke noe som umiddelbart gir positive assosiasjoner når vi snakker om å få ”et større støtteapparat ” rundt A-laget til Vålerenga. Det har vært prøvd før, av en viss Skeidar-arving, men denne gangen melder Dagsavisen at det er Deila som vil;

”utvide støtteapparatet med to til fire personer. Samtidig vil jeg beholde de som er her. Det er viktig med kontinuitet”.

Tandberg og co får altså fortsette neste sesong. I tillegg forteller Deila at;

”Vi trenger å styrke det medisinske apparatet, vi trenger mer fokus på fysisk trening, kanskje noe på personlig utvikling og kanskje en hjelpetrener til. Vi får se hva vi får muligheter til”!

Det kan ikke gå like gæærnt som forrige gang vi skulle utvide støtteapparatet, og Ronny er en lur kar, så detta blir bra!

Enga i dag

Det er bare noen timer igjen av kvelden, men kjøp sesongkort av noen hyggelige fjes i Sjappa en av de neste dagene!

Legg igjen en kommentar