Dagboka onsdag 23. november 2016

Hockey og fotball, fotball og hockey. Også tar vi med litt info om sesongkort. Alt dette i dagboka sent denne onsdagen. I går var det kamp på Jordal Amfi. Det ble småstygge 0-5, men kampen var ikke så ujevn som resultatet tilsier. Faktisk så ble skuddstatistikken 18-19. Det som avgjorde var dyktighet foran kassa. Oilers … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 23. november 2016»

Hockey og fotball, fotball og hockey. Også tar vi med litt info om sesongkort. Alt dette i dagboka sent denne onsdagen.

I går var det kamp på Jordal Amfi. Det ble småstygge 0-5, men kampen var ikke så ujevn som resultatet tilsier. Faktisk så ble skuddstatistikken 18-19.

Det som avgjorde var dyktighet foran kassa. Oilers var giftige i powerplay og drepte kampen i 2. periode med 2 pinner i overtall. Vålerenga hadde også sine muligheter, men de ble ikke benyttet. Bl.a. misbrukte gutta5 min i overtall etter at Josh Soares fikk match for takling mot hodet. Soares er et brushue og du er ganske enestående når du klarer å dra fram en blindsidetakling i hodet på motstander. Mektig gjort når du er 35 år, ligaens best betalte spiller og kampen er avgjort på 0-4.

Med tanke på at taklingen skal avgjøres i forbundets instanser så bør taklingen føre til ca 1500 kampers utestengelse om man velger å legge Grevens kollisjon mot XXX til grunn. Ettersom forbundets instanser, inkludert disiplinærutvalget, virker å fatte beslutninger etter det kjente «tommel-i-anus»-prinsippet så skal du ikke se bort fra at Soares ikke dømmes for brudd for regel 124 «takling mot hode og nakke», men i stedet blir tilkjent 50 pakker Dumle og navnerettigheten til Festspillene i Bergen som kompensasjon for hårtap og stygg bart. Festspillene i Bergen skal i så tilfelle heretter hete noe slikt som Josh er boss stampede. Og som vi alle vet så betyr boss på bergens søppel. Og det er akkurat det Josh Soares er.

Fotballen er snart i gang!

Neste sesong er snart i gang, og det betyr at sesongkortsalget allerede er godt i gang. Torsdag forrige uke fikk de som hadde sesongkort fra før av muligheten til å fornye kortet sitt – og det er en god del som har gjort det.

Så glade blir spillerne for å se deg på tribunen - kjøp sesongkort så får du med deg alle hjemmekampene (og cupfinalen)!
Så glade blir spillerne for å se deg på tribunen – kjøp sesongkort så får du med deg alle hjemmekampene (og cupfinalen)!

1.000 stykker har allerede benyttet seg av muligheten, og i morgen åpner salget for medlemmer av klubb og Klan. De av dere som allerede er medlemmer og som har sørga for at klubb og/eller Klan har riktig epostadresse så får dere nok mer informasjon og påfølgende kjøpslenke direkte i kassa. Gratulerer!

Vi har vært gjennom tribunekonseptene før så vi skal ikke dvele så mye ved det. Det vi vil minne om er at Vålerenga har Tippeligaens billigste sesongkort for barn. 500 spenn gir barnet ditt muligheten til å briefe med sitt eget sesongkort.

For mer informasjon om tribunekonseptene så kan dere besøke klubbens sesongkortside.

Vålerenga i dag

Legg igjen en kommentar