Dagboka tirsdag 22. november 2016

Det er bare hockey som duger i dag, men dagboka dveler også over litt fotball. Stavanger Oilers kommer på besøk i kveld. Vålerenga har fem spillere ute med skader foran kveldens tøffe oppgjør med Stavanger Oilers på Jordal amfi, skriver Dagsavisen. – Vi hadde en positiv avslutning av kampen mot Lørenskog lørdag (tap 2-3), der … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 22. november 2016»

Det er bare hockey som duger i dag, men dagboka dveler også over litt fotball. Stavanger Oilers kommer på besøk i kveld.

Vålerenga har fem spillere ute med skader foran kveldens tøffe oppgjør med Stavanger Oilers på Jordal amfi, skriver Dagsavisen.

– Vi hadde en positiv avslutning av kampen mot Lørenskog lørdag (tap 2-3), der vi viste at vi klarte å reise oss. Men vi må slutte å slippe inn mål i overtall, som vi gjorde da. Vi vil utfordre Stavanger igjen selv om de har mye bredere stall enn oss, sier Roy Johansen til avisen.

Vi «vant» siste periode 2-0 mot Lørenskog og ligger på 4. plass på tabellen. Nesten 3000 tilskuere kom på Jordal lørdag, også i kveld forventes det mye folk for å se et lag som har prestert bedre enn ventet så langt i serien.

VG skriver følgende om kampen:

Vålerenga IF – Stavanger Oilers (odds: 2.75 hjemmeseier 4.30 uavgjort 1.90 borteseier)

Vålerenga har vært gode på egen is denne sesongen. De tapte mot formlaget Lørenskog sist, men før det sto de med seks strake hjemmeseirer. Stavanger har slitt i sine siste to kamper, mot både Sparta og Frisk måtte de ha spilleforlengelse for å vinne. Kampen før tapte de også mot Lørenskog. Laget tapte også sist de gjestet Vålerenga. Vi tror det blir tett og jevnt her, og synes 4,30 for uavgjort er fristende.

Stavanger Aftenblad har snakket med Roy.

– Vi har ingen mulighet. Vi er sjanseløse på gull, sier VIF-trener Roy Johansen til avisen.

I hans øyne er ikke Vålerenga noen tittelutfordrer selv om kampen mot Oilers skulle ende med seier. På Oslo øst handler det heller om å være best mulig stilt til sluttspillet. Med ligaens kanskje beste målvakt i Steffen Søberg, og et defensivt kollektiv som er kapable til å holde motstanderne på avstand, kan Vålerenga skape trøbbel for de fleste i en best-av-sju-serie. Men seriegull blir det altså ikke – uavhengig av hvordan tirsdagens kamp mot Oilers ender. Til det er den kvalitetsmessige avstanden til Oilers og Lørenskog for stor, skal vi tro Johansen.

Skeid og Vålerenga

Dagsavisen er på ballen for tiden, og skriver at Skeid og Vålerenga utveksler spillere på prøvetrening, og trioen Henrik Udahl (spiss), Mads Andersen (midtstopper) og David Hickson (kantspiller) skal prøve seg for Skeid.

– Dette er tid for å prøve nye spillere, og vi får tre mann fra Vålerenga på besøk i dag, sier Skeid-trener Tom Nordlie til Dagsavisen.

For VIF-trener Ronny Deila er det viktig å holde god kontakt med Osloklubbene.

– Vålerenga er og skal være fyrtårnet i Oslo som de beste spillerne skal ønske seg til. Men det er positivt med godt samarbeid mellom klubbene, sier Ronny Deila til Dagsavisen.

2. divisjon i 2017

De fleste har antagelig fått med seg serieoppsettet for 2. divisjon avdeling 1 neste år, men vi tar det med likevel: Finnsnes, Alta, KFUM, Grorud, Follo, Kjelsås, Bærum, Asker, Vålerenga 2, Skeid, Raufoss, HamKam, Brumunddal og Nybergsund.

Det betyr blant annet flere fete lokaloppgjør mot KFUM, Kjelsås, Grorud og Skeid.

Vålerenga i dag

Det er kl 19 i kveld det skjer. Du kjøper billetter til hockeykampen her. Det er også mulig å se kampen på TV2 Zebra.

Legg igjen en kommentar