Dagboka 29. november 2016

Når man plutselig jobber i butikk istedenfor på kontor så er det hakket vanskeligere å snike seg til å skrive dagbok i arbeidstida, men hva har man ellers lunsjpause til? En kort dagbok er servert med en med ost og to med leverpostei, majones og agurk. Gutta er på ferie Alle gutta på A-laget i … Fortsett å lese «Dagboka 29. november 2016»

Når man plutselig jobber i butikk istedenfor på kontor så er det hakket vanskeligere å snike seg til å skrive dagbok i arbeidstida, men hva har man ellers lunsjpause til? En kort dagbok er servert med en med ost og to med leverpostei, majones og agurk.

Gutta er på ferie

Alle gutta på A-laget i fotball har nå fri fram til oppkjøringa starter første uka i januar. Vi håper gutta nyter den lille ferien de får, før Deila skal fintune spillertroppen til den deiligste fotballenheten Tippeligaen har sett siden Eggen herja på 90 -tallet. Vi bør sikte mot medalje, så får klåing av barteby bli en bonus. Deila og Rekdal har neppe like mye ferie. De bør allerede være på jakt etter forsterkninger (spesielt for Wæhler), men også en ving hadde vært stas.

Freddy boy

Vår alles favoritt-Kapp Verdianer(?) er tilbake i klubben. Dagsavisen hadde i går et intervju med Freddy, hvor han påstår at han ikke kommer til å tørre å blande seg i det sportslige, når man har to så sterke personligheter som Deila og Rekdal til å ta seg av den biten. Vi veit at Freddy kommer til å bidra positivt inn mot hele klubben, nå som han endelig er fri fra de klamme hendene til Eystein Thue og Vegard Jansen-Hagen i TV2, og slippe ut alle de følelsene han har stengt inne i flere år. Resten av intervjuet kan leses her.

Enga i dag

Vi sørger for å ha torsdag og lørdag fri til å se hockey. Jeg må tilbake på jobb. Ledig kasse her!

Legg igjen en kommentar