Dagboka 1. desember 2016

Da skriver vi desember, og i en ikke alt for lang dagbok er vi innom at Malmø FF visstnok er interessert i Zahid, Simon Larsen er litt misfornøyd, Bjølsen Valsemølle og at det er hockeykamp i kveld. Fædrelandsvennen har snakket med Simon Larsen, og skriver: Han kunne valgt andre eliteserieklubber, eller fortsatt i Vålerenga. Han … Fortsett å lese «Dagboka 1. desember 2016»

Da skriver vi desember, og i en ikke alt for lang dagbok er vi innom at Malmø FF visstnok er interessert i Zahid, Simon Larsen er litt misfornøyd, Bjølsen Valsemølle og at det er hockeykamp i kveld.

Fædrelandsvennen har snakket med Simon Larsen, og skriver:

Han kunne valgt andre eliteserieklubber, eller fortsatt i Vålerenga. Han valgte å ta med seg familien på tre (snart fire) hjem til Kristiansand.

— Jeg skjønner jo at folk tenker det er litt rart, men jeg ble overbevist etter å ha pratet mye med Steinar Pedersen. Jeg følte meg virkelig ønsket, og det betydde mye for meg, sier Larsen.

– Følte du det ikke sånn i Vålerenga?

— Jeg har spilt tilnærmet alt, men jeg følte ikke alltid jeg ble satt pris på i Vålerenga, sier Larsen, uten å ville utdype.

— Men jeg har følt at det har gått litt i samme tralten en stund. Jeg tror det kan være positivt for meg med et miljøskifte, legger han til.

Ingen sure miner herfra, Simon. Og bra du ikke utdyper selv om det selvsagt gjør oss nysgjerrig. Men sånn skal det kanskje være med en spiller som tidvis leverte bra, andre ganger helt ok. Han ble ikke satset på 100 prosent, og det var kanskje en grunn til det?

Ghayas Zahid

Det er den tiden av året hvor overganger absolutt kan skje. I Sverige finner vi dette:

Vålerengas yttermittfältare Ghayas Zahid intresserar Malmö FF. Det är Kvällsposten som skriver att MFF varit och scoutat 22-åringen på en norsk U21-landskamp, och att han finns högt upp på de regerande mästarnas önskelista.

Årets arrangør

Romsdals Budstikke skriver: Årets eliteserie ble en stor skuffelse, men på arrangørtabellen scorer Molde mer enn konkurrentene. MFK topper rangeringa med 8,27 poeng, foran Rosenborg (7,95) og Vålerenga (7,93).

Norges Fotballforbunds delegater vurderer fem hovedpunkter ved alle kamper i eliteserien: Arrangørs forberedelser inn mot kampdag, forhold og tilrettelegging for lag og dommere, arrangementstekniske momenter, sikkerhet og forhold for media og TV. Etter kampslutt blir det gitt en totalvurdering.

Bjølsen Valsemølle

NTB skriver at Bjølsen Valsemølle den 10. desember på den lille scenen Herr Nilsen, kjent for god lyd og stemning, skal spille inn live-skive.

– Mange har et nært forhold til klassikerne våre, som «Vålerenga kjerke», «Soria Moria» og «Vaterlands bru». De  betyr ganske mye for mange i livene deres, sier Trond Ingebretsen, som vil ha mange folk i lokalet under innspillingen.

Vålerenga i dag

– Det blir ingen lett match mot Manglerud, det har vi sett tidligere i år. Vi må bare stå på, så blir det tre poeng, sier Magnus Fischer til Vålerenga Ishockey. Ta turen til Garasjen i kveld og støtt gutta. De setter enorm pris på støtte fra dere. Kampstart kl 18.30.

 

Legg igjen en kommentar