Dagboka mandag 31. oktober 2016

Ukas første og seineste dagbok er servert. Sånn blir det når man befinner seg midt i tidsklemma men jobb, dugnad og det som verre er. Vi er klare for Eliteserien 2017! Søndag ettermiddag inviterte Vålerenga på grilla kanari servert på en seng av skadefryd. Grillfesten uteble, men Wæhler tok ansvar og serverte godt mørnet årgangsskinke. … Fortsett å lese «Dagboka mandag 31. oktober 2016»

Ukas første og seineste dagbok er servert. Sånn blir det når man befinner seg midt i tidsklemma men jobb, dugnad og det som verre er.

Vi er klare for Eliteserien 2017!

Søndag ettermiddag inviterte Vålerenga på grilla kanari servert på en seng av skadefryd. Grillfesten uteble, men Wæhler tok ansvar og serverte godt mørnet årgangsskinke.

19.000 tilskuere og 38 bønder ble vitne til en typisk 1-1 kamp, hvor Vålerenga var nærmest seier. Fikk du, mot formodning, ikke sett matchen les kampreferatet vårt og se høydepunkter fra kampen på klubbens sider.

Det viktigste med denne kampen var at vi sikra eliteseriespill på egen stadion neste år. Smak litt på den a…eliteseriespill på EGEN stadion! Vi får gåsehud av tanken. Sesongen 2017 kan ikke komme fort nok. Når det er sagt så er ikke sesongen 2016 over riktig enda. Det skal spilles en runde til. Vi har igjen en, for oss, uintressant kamp borte mot det beige laget Viking.

Mer interessant er kampene nede i sumpa. Tromsø møter Odd, RBK møter Bodø/Glimt, Stabæk møter Start og LSK møter Molde. I en perfekt verden hadde Tromsø og Odd, RBK og Bodø/Glimt spilt uavgjort. Stabæk hadde slått Odd med kalassifre, mens LSK hadde gått skikkelig på ræv mot Molde hjemme på eget gress. Det er lov å drømme, dog må vi vente nesten ei hel uke på fasiten. Vi lever godt med det.

Puck

Iskrigernes siste kamp før landsalgspausen ble spilt på Lillehammer. Det ble tap…et 6-4 tap faktisk. Ganske så kjedelig da vi gikk til tredje periode med en 3-2 ledelse. Hva som skjedde i tredje periode aner vi egentlig ikke. Regner med at Roy benytter landslagspausen godt og at gutta får beskjed.

U20-gutta har derimot levert varene i helga. De slo Sparta 4-1 og står med 12 strake seiere. Fortsatt ubeisera i denne sesongen er de også. Sjukt bra levert. U16-gutta slo Sparta 5-2, og U15-gutta slo LØK hele 9-2. Hockeyklubben jobber bra med rekruteringa.

Damelaget møtte Stavanger hjemme i Ungdomshallen lørdag og søndag. Den første kampen vant damene 3-2. Thea putta ett mål og Camilla putta to. Søndag var det mer stang ut. Da tapte damene 4-2. Camilla og Nora scora hvert sitt mål.

Amerikansk Fotball

I helga ble siste kamp før 2019 spilt på Jordal før 2019. Det var U19-laget som var i aksjon om Nidaros Domers. Kampen endte med seier 57-18 til gutta våre og Trolls er klare for finale. Etter at Oslo Vikings U15-lag slo Åsane Seahawks ble Trolls U15 nummer 2 i serien, a poeng med Vikings, men bak på innbyrdes oppgjør.

Legg igjen en kommentar