Hvor stor bot får Lillestrøm nå?

Pyro kan være kult og dritfett, men hvor kult er det å lage trøbbel for egen klubb? Kan det bli poengtrekk? Bittelillestrøm fikk i mai 40.000 kroner i bot for ulovlig pyro i førsterundekampen borte mot Aurskog/Høland. Når folk på landet som faktisk har egen jernbanestasjon kommer til et enda mindre sted som ikke har … Fortsett å lese «Hvor stor bot får Lillestrøm nå?»

Pyro kan være kult og dritfett, men hvor kult er det å lage trøbbel for egen klubb? Kan det bli poengtrekk?

Bittelillestrøm fikk i mai 40.000 kroner i bot for ulovlig pyro i førsterundekampen borte mot Aurskog/Høland. Når folk på landet som faktisk har egen jernbanestasjon kommer til et enda mindre sted som ikke har jernbanestasjon en gang, skal man jo vise seg frem.

Så da skjer følgende:

NFFs påtalenemnd (Påtalenemnda) har i brev oversendt anmeldelse til Doms- og sanksjonsutvalget (Utvalget) vedrørende Lillestrøm SK, på grunnlag av at det ved innmarsjen til NM-kampen mellom Aurskog og Lillestrøm 12. april skal ha blitt antent minst tre bluss blant Lillestrøm sine supportere. 

Det som er interessant i denne dommen, hvor de altså må betale 40.000 kroner for tre ganske uskyldige  bluss (utvalget legger således til grunn at det ved kampens innmarsj og «handshake» ble antent minst tre bluss blant Lillestrøm sine supportere) klubben har flere grunner til å få en skjerpet straff:

Utvalget legger i skjerpende retning vekt på at bruken av pyroteknikk foregikk på selve kampområdet og således blant publikum. When you use such a service you’ll be presented with a list of all the single Russian women and men in your location. You’ll then have the opportunity to set up a free account with them so that you can view the profiles and make initial contact with some of the more eligible singles. From russian mail order wife price here you can do a number of things, including messaging, emailing, and even flirting. The best thing about these services is that you’re likely to find many Russian women and men within your area that share the same interests as you. Handlingene ble foretatt i umiddelbar nærhet til mennesker og innebar dermed en større risiko for skade.  

Det vektlegges videre i skjerpende retning at Lillestrøm SK de siste årene gjentatte ganger har blitt sanksjonert for lignende overtredelser. Klubben ble ved to anledninger sanksjonert for ulovlig bruk av pyroteknikk i 2015-sesongen. Siste hendelse var 1. november 2015, og således i sluttfasen av forrige sesong. 

Så når det antennes et betydelig antall bluss på Ullevaal stadion før kamp, og det i tillegg kastes pyro på banen under kamp – og gjengen har et banner med «no pyro, no party», er vi spent på hvordan klubben straffes.

Kan det bli poengtrekk, og nedrykk i Tippeligaen avgjøres etter at siste kamp er spilt?

Det gjøres spesielt oppmerksom at pyroteknikk kun kan benyttes av hjemmelagets supportere etter bestemte retningslinjer.

 

Legg igjen en kommentar