VPN sin bursdagsgave til Vålerenga, gratulerer med dagen!

I omtrent et år har vi hatt et kamera hengende i vinduet hos Norwegian Logistics på Valle og alle bildene vi tar har nå blitt film. Fra dag til dag kan du følge byggingen av stadion her hos VPN, men det kan være vanskelig å se utviklinga. Det går jo litt langsomt, derfor har vi … Fortsett å lese «VPN sin bursdagsgave til Vålerenga, gratulerer med dagen!»

I omtrent et år har vi hatt et kamera hengende i vinduet hos Norwegian Logistics på Valle og alle bildene vi tar har nå blitt film.

Fra dag til dag kan du følge byggingen av stadion her hos VPN, men det kan være vanskelig å se utviklinga. Det går jo litt langsomt, derfor har vi satt bildene sammen. Et års bygging på omtrent fire minutter.

Gratulerer med dagen alle sammen.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=7vfn8nkop00]

Legg igjen en kommentar