Dagboka mandag 1.august 2016

Det er Norway Cup og det myldrer av folk i Oslo. Det er også kampdag for Vålerenga!  Dersom du er på Norway Cup og tar turen til Ullevål for å se Vålerenga så får laget ditt 65 kroner tilbake i klubbkassa for hver kjøpte billett (så lenge laget reiser sammen på match). Les mer om … Fortsett å lese «Dagboka mandag 1.august 2016»

Det er Norway Cup og det myldrer av folk i Oslo. Det er også kampdag for Vålerenga!  Dersom du er på Norway Cup og tar turen til Ullevål for å se Vålerenga så får laget ditt 65 kroner tilbake i klubbkassa for hver kjøpte billett (så lenge laget reiser sammen på match). Les mer om tilbudet her.

Ball
Kampdag! Vi møter Molde på Ullevål i kveld klokken 19.00. Kveldens MC er Daniel Fredheim Holm. Han er glad i rapcrooning. Noe som er ganske så kewlt. Han har plukka låter av Unge Ferrari, Noora Collective (feat. Arif & Unge Ferrari) og Fabolous. Vi ser med glede at klubben velger å kickstarte kvelden med Lovesick fra Cato Salsa Experience. En liten garagerockperle av en låt. Deler av VPN-redaksjonen har mange interessante konsertopplevelser som involverer bla Cato Salsa og vi tar oss faen på at det er mange som kommer til å gå hjem fra Ullevål nynnende på: «…I wanna be your lover baby. Want you to be mine. Wanna be your lover baby. You’re sooo fine!»

Ellers lanseres det en ny konkurranse i dag. Det er en quiz og man kan vinne en smartphone. Konkurransestart er 20 min før kamstart så det lønner seg å være på plass tidlig dersom man vil ha med seg mest mulig moro.

Til klubbens egne nettsider sier Rekdal: «Det hadde vært kjekt med 15000 tilskuere på en kamp i Oslo igjen. Det kan jo hende det er mange folk fra Romsdalen som spiller Norway Cup, og som sikkert kommer for å se Molde, og så håper jeg Oslo-folket er med å backer Vålerenga i det som blir en viktig høstsesong»

Har du ikke sesongkort så kjøp billett her. Det er en viktig kamp (egentlig er alle kampene nå framover viktige) og vi må vise Solskjær og divaene hans at det er Enga som stiller med 12 mann og ikke det lille fjollelaget fra provinsen. Ullevål er vårt! La den bli den festningen som den skal være.

Jonas Tollås Nation sliter med skade og er ikke klar for spill i dag. En som er skadefri er deriomt Kjetil «Kongen» Wæhler. Han inngår i kveldens 18 mannstropp som forøvrig også består av Marcus Sandberg, Aslak Falch, Simon Larsen, Rasmus Lindkvist, Robert Lundström, Niklas Gunnarsson, Herman Stengel, Christian Grindheim, Vajebah Sakor, Daniel Fredheim Holm, Mohammed Abdellaoue, Ghayas Zahid, Henrik Kjelsrud Johansen, Elias Mar Omarsson, Magnus Lekven, Simen Juklerød og Sander Berge.

Som dere ser inngår både Henrik Kjelsrud Johansen og Magnus Lekven i troppen. Begge kan dermed få hjemmedebuten sin i kveld. Spør du oss er det i seg sjæl en grunn til å løse billett.

Puck
Første august betyr at det bare er dager til gutta spiller treningskamper. De første tre kampa spilles på Jordal Amfi neste uke. Deilig mulighet til å flykte fra sommervarmen og se gutta på is. Ellers så har Rasmus Juell signert for en ny sesong for Vålerenga Hockey. Dette er en signering VPN er glade for. Juell er hardtarbeidene og kjapp på jerna. Han er en løper som det er sjukt irriterende å spille mot. Vi er glade for at han er vårt irritasjonsmoment. Sutre-Basse…du kan starte sytinga allerede nå!

Ball og kølle (eller innebandy om du vil)

Vålerenga Innebandy melder om nye spillere på vei inn dørene. Dog er det ikke mange nok til at man kan beholde fire herrelag. Har du en liten drøm om å være med å spille for VÅLERENGA, så meld deg snarest.

For de som ønsker å være med på VIF elite (1. og 2.lag), kontakt: sportsligleder@vifinnebandy.no v/Per Wångsjø.Og for dere som ønsker å være med på VIF bredde (3. og 4.lag), kontakt: 7er@getmail.no v/Syver Eriksen. Om du vil joine damelaget i 1.divisjon, så kan også en av mail adressene over benyttes, så vil de sette deg i kontakt med trener Tomi Salo, for avtale om prøvetrening.

Les om status før sesongstart her.

Vålerenga i dag
Det er kampdag og vi skal slå Molde. Mens du venter på kampstart så kan du laste ned Ingress og joine Resistance (blått lag). Farg byen blå før kveldens kamp.

PS: Ikke gjør som Audun. Audun valgte vekk kongeblå laget til fordel for laget i Felleskjøpets farger.

Legg igjen en kommentar