Fortjent 3-0 seier til gutta fra Oslo-Øst

Vi er søpla, vi er dømt til OBOS med ny stadion, vi er på bånn og sist i alt. Det er da vi slår tilbake og parkerer den negative posten i Røkkes årsregnskap, eller Molde som de kalles lokalt. Vålerenga – Molde 3-0 (2-0)   10443 tilskuere   Mål: 1-0 Moa (8.min), 2-0 Larsen (16.min), … Fortsett å lese «Fortjent 3-0 seier til gutta fra Oslo-Øst»

Vi er søpla, vi er dømt til OBOS med ny stadion, vi er på bånn og sist i alt. Det er da vi slår tilbake og parkerer den negative posten i Røkkes årsregnskap, eller Molde som de kalles lokalt.

Vålerenga – Molde 3-0 (2-0)

 

10443 tilskuere

 

Mål: 1-0 Moa (8.min), 2-0 Larsen (16.min), 3-0 Zahid (76.min)

 

Vålerenga: 4-3-3 Marcus Sandberg. Robert Lundstrøm, Simon Larsen, Kjetil Wæhler, Rasmus Lindkvist. Vajebah Sakor, Christian Grindheim, Sander Berge. Ghayas Zahid, Simen Juklerød, Moa.

Supersubs: Falch, Gunnarsson, Fredheim Holm, Lekven, Stengel, Johansen, Omarsson.

Molde: 2-6-2 (Ja papirene sier så…møkkalag) Horvath. Gabrielsen, Forren. Diop, Sarr, Mostrøm, Strand, Aursnes, Hestad. Sigurdarson, Brustad.

 Benken: Silva, Singh, Svendsen, Keguni, Gudjohnsen, Strande, Roseth.

 

Vi er søpla. Narkiser fra plata. Vi er alle trygda. Pakket i fra hovedstaden!

Det som for oss bare er nok en hjemmekamp I hovedstaden er for andre en kamp om mer enn bare tre poeng. Denne gangen er det Molde som får lov til å komme Oslo for å oppleve alt det storbyen har å by på. Ikke bare er det Norwaycup og fint vær, men det å møte Vålerenga er også en ypperlig mulighet for selv de gråeste og kjipeste folkene i kongeriket til å få litt spalteplass. Seneste tilskuddet i denne etter hvert så svært lite eksklusive gjengen er Preben(?) Gabrielsen, hvem enn det nå skal være. Er koselig å kunne bedrive litt Blå Kors-arbeid for de som ikke har det så godt med seg selv.

 

Det tar dog ikke lang tid før disse søppelkommentarene faller på sin egen urimelighet. For selv om vi skriver med Vålerengabriller så ser vi faktisk hur bra som helst ut i 1.omgangen. Det er lett å se at Molde er et lag som desperat prøver å overgå Start i ræva om dagen, par omganger til med samme kvalitet som dagens 1.omgang så spørs det om de også klarer det.

 

Ingen kan beskylde Vålerenga for å ha verken hatt mange, eller presise, innlegg så langt denne sesongen. Og når vi først får lagt inn er det ikke så ofte det er blå mottager, helt til i dag. I dag kombineres det elegant igjennom alle ledd, det rulles opp fra høyre til venstre og motsatt, det tres igjennom og forbi saltstøtta Gabrielsen og sist men ikke minst så er det masse søte blå drakter i boksen.  Da blirre mål da, åtte minutter tar det før Moa får en strøken en fra kanten og gjør det han kan best. Ytterlig åtte minutter senere er det Simon Larsen, mannen med Norges deiligste bein, som bruker hodet og øker til 2-0. Advarsel, Enga på vei tilbake!

 

Det er deilig å endelig se Molde spille som den drittbyen de faktisk er, laget som i realiteten kun er et eneste stort minus på årsregnskapet til Røkke som aldri skulle kunne vært nevnt med ordene ”fotball” og ”topp” i samme setning. Det er unaturling og mot naturloven at de i denne innavlbygda klarer å stable sammen nok kollektiv IQ til å i det hele tatt klare å tolke offsideregelen.

 

Vålerenga-Molde 3-0, Tippeligaen 2016Om det er Deilaeffekten eller bare den harde realiteten som har gått opp for oss er egentlig ikke så veldig viktig, det som teller er at vi viser tidvis veldig bra fotball og selv om man aldri skal være for sikker så får i hvert fall denne skribenten ro i sjelen inn mot høstsesongen. Dette skal vi klare, om vi i samme slengen kan sende LSK ned i nest siste serierunde så blir det bløtkake og ståpikk på Ullevaal Stadion søndag 30.Oktober.

 

Etter pause tar Molde litt mer tak i kampen uten at det får noen til å sperre opp øynene nevneverdig. Søppellaget fra Oslo skaper flere sjanser på gode kontringer enn hva gjestene klare å skape i løpet av 2.omgang og når Zahid kontrollert plasserer ballen til side for hvem enn som stod i mål for Molde så er det kjørt. Da passer det at vi i sluttminuttene spiller firkant med motstanderne som apatiske tilskuere helt til Gudjohnsen regelrett går bort til Edvartsen og ber han blåse av kampen – ekke alle lag som driller rundt med Barcelonalegender slik at de ikke ønsker å spille mer.

 

Vålerenga-Molde 3-0, Tippeligaen 2016Det ender med en fortjent 3-0 seier til gutta fra Oslo-Øst mot laget fra den byen med et større mindreverdighetskompleks enn fremtid. Om Molde hadde vært en person, ja da hadde de vært Donald Trump.

 

Det er også kommet inn en liten beskjed til Ole Gunnar Solskjær, før dere forlater Oslo så er det fint om du passer på at du har ryddet etter deg og tatt med deg han søppelstoppern din tilbake – Miljøpartier har makta i byen så forurensing er noe vi jobber med å redusere. Takk.

 

Vålerenga-Molde 3-0, Tippeligaen 2016
Se flere bilder fra kampen her.

 

3 kommentarer til «Fortjent 3-0 seier til gutta fra Oslo-Øst»

Legg igjen en kommentar