Dagboka fredag 29. juli 2016

GRATULERER MED DAGEN! Vårt kjære Vålerenga har bursdag og feirer seg selv med spillerkjøp! Vålerenga feirer sin 103 års dag i dag og vi feirer det med en skikkelig fest. Klubben for alle er i en spennende tid. Ny fotballstadion er på vei opp og det jobbes videre med nye Jordal Amfi. For fotballen er … Fortsett å lese «Dagboka fredag 29. juli 2016»

GRATULERER MED DAGEN! Vårt kjære Vålerenga har bursdag og feirer seg selv med spillerkjøp!

Vålerenga feirer sin 103 års dag i dag og vi feirer det med en skikkelig fest. Klubben for alle er i en spennende tid. Ny fotballstadion er på vei opp og det jobbes videre med nye Jordal Amfi. For fotballen er Ronny Deila på vei inn, mens Roy Johansen allerede er godt i gang med hockeyen.

Vi skimter gull i enden av tunnelen på både is og kunstgress. Kom igjen Enga?

Magnus Lekven

Ryktene har gått noen dager, men nå er det bekreftet. Magnus Lekven er klar for Vålerenga. Som seg hør og bør er overgang klar på selveste bursdagen.

Magnus Lekven kommer fra Esbjerg, har tidligere spilt for Odd og er 28 år.

Han er spilleklar for Vålerenga allerede på mandag når vi tar imot Molde til kamp.

Velkommen Magnus!

Ønsker for nye stadion

Som det fremkommer av bildene fra stadiontomta har vi fått partytelt og siden det er Vålerengas bursdag bruker Dagboka muligheten til å komme med egne bursdagsønker, og det er matservering.

En fotballkamp med Vålerenga må være en heldagsaktivitet. Reis til stadion, få deg middag, få deg øl, få deg nye venner og vitsing på egen bekostning, få deg kamp og tre poeng før du tar noen seierspils og en liten matbit. For å få til dette må man tilby noe utover sprukne wienerpølser og kanskje en tørrgrilla burger, om noen har slått på stortromma. På idrettsarrangement over hele den siviliserte verden får man et bredt utvalg av mat som gjør det hele til en fest. I USA er maten gjerne bedre en idretten. Helt alvorlig, ingen synes det er gøy med baseball. Så da drar man og eter, drikker og koser seg i sola. De har egne food courts hvor matserveringa ikke er dugnadsbasert, men utført av flinkiser som kan dette.

I går var Dagboka i Frognerparken for å høre på litt musikk. Der var det også food court. Biler var kjørt inn og danna et lite kringvern og du kunne få tacos fra 4 Gringos, chilli con carne fra Ragnalokk, digg iskrem fra Lunico, sushi fra Sushirull, bakte poteter og pulled pork. Dette er bare noen av de som driver såkalt food trucks i Oslo og vi er helt sikre på at det ikke skulle by på store problemene for Vålerenga og leie ut noen kvadratmetre på det myteomspunne torget til disse, eller tilsvarende. Fast inntekt og lite arbeid selv.

Food court på konsert i Frognerparken. Sånn må det være på Vålerenga stadion også.
Food court på konsert i Frognerparken. Sånn må det være på Vålerenga stadion også.

Kan det bli bedre?

Selvsagt! Bortesupporterne bør vi også ta vare på. Vi kan være rasshøl som Brann eller Stabæk med bedritne fasiliteter til gjestene. Kun tilby tre HIBAS-dasser og en kiosk hvor det bare selges dundersalt. Men Vålerenga må huske på at mange av bortelagenes supportere bor i Oslo. Ved å ha årleit tilbud til disse kampdag, med mat og drikke, vil de bruke større deler av dagen sin ved stadion. Større deler av dagen ved stadion er mer spenn.

Dette er egentlig veldig lett når man kan det, kan Vålerenga det?

Legg igjen en kommentar