Dagboka tirsdag 26. juli 2016

Vi har Shampo og Salo, dermed burde vi være klar for rengjøring før Rekdal fyller Valle med nysigneringer. Og du, billettene til kampen mot Molde på mandag får du sjukt billig! Først istrening I går starta hockeysesongen sånn på ordentlig. Vålerenga gikk på isen i ungdomshallen på Jordal med fullsatte tribuner. Folk kom fra fjern … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 26. juli 2016»

Vi har Shampo og Salo, dermed burde vi være klar for rengjøring før Rekdal fyller Valle med nysigneringer. Og du, billettene til kampen mot Molde på mandag får du sjukt billig!

Først istrening

I går starta hockeysesongen sånn på ordentlig. Vålerenga gikk på isen i ungdomshallen på Jordal med fullsatte tribuner. Folk kom fra fjern og nær i håp om å se mannesnopp når treninga på tradisjonelt vis skulle avsluttes med strippestraffer. Meldingene gikk på at det lå damer på pikerommene over hele landet og ventet på avslørende snapper og bilder som kunne gi fantasien et dytt. I år var keeperne sløve og ingen blei nakne.

Nå som sirkuset er over blir det spennende å se hvordan Vålerenga utvikler seg frem mot sesongstart. På sponsorsiden bør Lilleborg i hvert fall komme inn nå som vi både har Shampo og Salo. På spillersiden signerte også Magnus Fischer i går. Blir det bra, da? Ja, vi er jo optimister her i Dagboka. Se for øvrig klubbens intervju med sjefene på Jordal, så blir du litt optimist du og.

Ellers lurer vi på hvorfor folk er tilhengere av kunstis men motstandere av kunstgress?

Nysigneringer på Valle

Vi fikk jo en ny kar på plass fredag. Allerede søndag viste han at han blir å regne med fremover. Vi skriver selvsagt om Henrik Kjelsrud Johansen. Dagsavisen, Vålerengas egen avis, intervjuer gutten som sier:

Jeg er glad for å være i Vålerenga. Klubben har alltid hatt en spesiell klang. I oppveksten på Gjøvik var det liksom noe helt spesielt med denne Osloklubben.

Hvor lett er det ikke å forføre supportere? Si du alltid har drømt om å spille for klubben og skår et mål. Det er det som trengs for å gi våte truser i de tusen hjem.

Samme sted sier Rekdal at det ikke er noe konkret rundt Zahid men at det vil komme fler inn. En kar det spekuleres i er Johan Lædre Bjørdal hos Rosenborg. Spekulasjonene er starta av MortenP, og han tar vi med ei klype salt uten at han smaker bedre av den grunn.

Men Bjørdal er interessant. Ung, midtstopper og ikke minst hentes fra Rosenborg. Alt Rosenborg får mindre av er positivt i et globalt perspektiv. Det blir spennende dager hvor vi nok ikke får gjort mye lønna arbeid.

Billig billetter mot Molde

DNB tilbyr billetter for en redusert pris til kampen mot Molde for (fotball)lag. Vi sakser fra denne siden:

I samarbeid med DNB inviterer vi til Tippeligakamp med Vålerenga Fotball på Ullevaal Stadion. Lagene får tilbake 60 kroner per kjøpte billett.

– For å sikre at alle sitter sammen på stadion må alle billetter kjøpes på likt. Minimumsantall er syv billetter
– Billettene hentes i billettluke 7 på Ullevaal Stadion kampdag
– Billettene er i Benditsvingen på Ullevaal.
– 60 kr per billett utbetales til oppgitt bankkonto innen 10 dager etter kampslutt
– Pengene skal gå tilbake til laget, oppgi derfor bankkontonummer laget/lagleder disponerer.
– Kjøp er bindende og ubenyttede billetter refunderes ikke. Det utbetales likevel 60 kroner tilbake per kjøpte billett.

Så, dere som er på Norway Cup og vil ha litt kvalitet i hverdagen, dere har nå mulighet.

Vålerenga i dag

Alle lag er i gang igjen etter ferien

 

Legg igjen en kommentar