Dagboka mandag 25. juli 2016

I går vant fotballgutta. I dag er det første istrening for hockeygutta. Selv er vi i andre uke av ferien og har en nummen lat feriefølelse i kroppen. Livet kunne definitivt vært verre. Ball Hvem har ikke fått med seg at gutta vant borte mot Start i går? Vi regner med at svaret på det … Fortsett å lese «Dagboka mandag 25. juli 2016»

I går vant fotballgutta. I dag er det første istrening for hockeygutta. Selv er vi i andre uke av ferien og har en nummen lat feriefølelse i kroppen. Livet kunne definitivt vært verre.

Ball
Hvem har ikke fått med seg at gutta vant borte mot Start i går? Vi regner med at svaret på det er: INGEN! Ikke bare vant vi men vi vant så fortjent så fortjent også. Greit nok at vi lot Start komme litt enkelt til på de to måla de scora, men herregud…Vi vant for første gang siden 8.mai! Vi er så ærlige at vi sier: Vi driter i hvor mye vi slipper inn så lenge vi vinner kampa!

I går gjorde gutta noe vi ikke har sett dem gjøre på lenge lenge lenge: Etter å ha sluppet motstanderen litt mer inn i matchen, klappet de ikke helt sammen. De beit tenna sammen og kjempa på. Denne kampen skulle de faen meg vinne. Som supporter er det sjukt deilig å se gutta utpå gresset dose på som et samla lag. Man vinner nemlig ikke fotballkamper aleine. Man vinner dem sammen. Gutta på benken, coachinga til Rekdal, gutta på banen, Wæhler og Deila på tribunen sammen med oss supportera. Vi bidrar alle sammen. Måtte dette vedvare. Vi er enda ikke ute av sumpa men vi er heller ikke fortapt. Måtte seieren i går være som den første dråpen fra den berømte ketchupflaska.

Neste kamp er 1. august hjemme mot det sjarmløse laget til Ole Gunnar Solskjær. Avspark er klokken 19.00. Har du ikke sesongkort, kjøp bilett i dag! I mellomtida ser du høydepunktene fra gårdagens kamp her.

Rekruttgutta spiller en ekstremt viktig kamp mot Vard i dag. Gutta har fire poeng opp til streken og Vard ligger ett poeng bak oss. Når vi først snakker om kamper som vi må vinne så er dette med andre ord en av dem. Kampstart er kl 12.30. Ferierer du i Haugesundområdet: TA TUREN OG STØTT GUTTA!

Vålerenga-troppen som møter Vard er: Adrian Møller, Kristoffer Klaesson, Madhusan Sandrakumar, Niklas Gunnarsson, Sander Pettersen, Mats Andersen, Henning Tønsberg Andresen, Anders Nedrebø, Rino Falk Larsen, Didrik Støer Hagen, David Aron Dønnum, David Hickson, Niklas Castro, Henrik Udahl og Elias Mar Omarsson.

Puck
I dag klokken 16.00 går Iskrigera på is for første gang denne sesongen. Treninga i Ungdomshallen er åpen for alle. Gratis er den også, men ta med litt penger uansett…er kiosken åpen kan du jo kjøpe deg en pølse til strippestraffene.

Filip Gunnarsson aka «Svensk Stål» aka «Maskinen fra Karlstad» har resignert en kontrakt på tre år med klubben. Gunnarsson er en fyr som spiller smart hockey. Ikke er han av de største spillerne, ikke er han av de raskete eller sterkeste spillerne, men han er en av de smarteste. Tar vi med i betrakninga at Gunnarsson er en sånn type som spiller med hjertet utenpå drakta i hvert eneste bytt, så er det ikke en underdrivelse å si at VPN-redaksjonen er ganske så happy med akkurat denne resigneringa.

En som ikke er med i troppen neste sesong er Anders Hilt Jørgensen. Han har bestemt seg for å legge opp. Vi benytter anledninga til å takke Hilt Jørgensen for insattsen. Vi håper og regner med at vi kommer til å se han på tribuna på Jordal!

Vålerenga i dag
Rekruttgutta møter Vard kl 12.30. Kl 16.00 tar vi turen til Ungomshallen og hockeyguttas første istrening!

Legg igjen en kommentar