Erik Espeseth blir i løpet av høsten daglig leder i Vålerenga.

Hovedeier Tor Olav Trøim kommitterer seg med ansettelsen av ny daglig leder også til videre satsing med Vålerenga. Sentralt på vei inn på eget stadion på Valle ligger ambisjonen om å være et regionalt og nasjonalt lokomotiv i fotballen, satsing på unge talent fra regionen og det å skape de unike opplevelsene for hele Oslo … Fortsett å lese «Erik Espeseth blir i løpet av høsten daglig leder i Vålerenga.»

Hovedeier Tor Olav Trøim kommitterer seg med ansettelsen av ny daglig leder også til videre satsing med Vålerenga. Sentralt på vei inn på eget stadion på Valle ligger ambisjonen om å være et regionalt og nasjonalt lokomotiv i fotballen, satsing på unge talent fra regionen og det å skape de unike opplevelsene for hele Oslo på nytt stadion. Styreleder Thomas Baardseng gleder seg til å få Espeseth på plass.

Det er gjort et grundig arbeide rundt denne ansettelsen. Klubben har hele veien vært samstemt med AS om endring og retning, og vi har tatt en felles beslutning. Gjennom arbeidet har vi erfart at alle er enige om at Vålerengas potensiale er meget stort, vi er hovedstadslaget og ønsker å befeste posisjonen som Oslos Stolthet. Men det er en skikkelig jobb som skal gjøres for å lykkes, og til å lede arbeidet er vi alle enige om at Erik Espeseth er den riktige kandidaten, sier Baardseng.

Vålerengas påtroppende sjef er 49 år, fra Tønsberg, født i Ålesund og oppvokst i Asker.  Han har siden 2010 vært daglig leder i Strømsgodset. Han var før det kommersiell direktør i Rosenborg Ballklub i åtte år, leder for PR- og informasjonsavdelingen i VG før det igjen,  og har mange år i Stabæk i ulike frivillige roller.

Erik Espeseth starter i jobben når han er ferdig med sitt virke i Strømsgodset, der han har tre måneders oppsigelsestid. Han ser frem til å starte i Vålerenga.

Vi skal jobbe for at Vålerenga skal bli en stabil toppklubb i løpet av noen år. Vi skal sette en strategi for å nå dette, gjennomgå alle områder i klubben, og sørge for å bygge klubben slik at den kan forbli en toppklubb over tid. Vålerenga er en av klubbene i Norge med det største potensialet for å lykkes, men vi skal sammen nå gjøre et solid stykke arbeid. Det er ikke gjort i løpet av noen uker og måneder, det er hardt arbeid over lang tid, og noe jeg er klar til å ta ansvar for, sier Vålerengas påtroppende sjef.

Han legger også til at han er svært takknemlig for den fantastiske reisen han har fått være en del av i Strømsgodset, og ønsker å takke alle ansatte på og utenfor banen i klubben for et svært godt samarbeid.

Avtroppende daglig leder Morten Nydal ser frem til å overlate ansvaret til Espeseth, og gleder seg sammen med resten av administrasjonen over endringene som kommer.

Erik Espeseth er Norges dyktigste klubbleder. Han har meget gode resultater å vise til, og er helt klart rett mann for oppgaven. Nå gleder jeg meg til å stå på til Erik er på plass, og deretter bidra for Erik framover – i likhet med resten av administrasjonen, sier Nydal.

Legg igjen en kommentar