Dagboka mandag 8.februar 2016

Etter en mislykket helg er det sjukt deilig at det endelig er mandag. Måtte regnværet vaske bort fylleangsten og gjøre oss klar til en ny uke. Håkki Lørdag møtte Vålerenga Hockey Lørenskog hjemme på Jordal. Gutta våre møtte ikke opp til kampstart og virka tunge og treige. LØK spilte ikke spesielt bra de heller, men … Fortsett å lese «Dagboka mandag 8.februar 2016»

Etter en mislykket helg er det sjukt deilig at det endelig er mandag. Måtte regnværet vaske bort fylleangsten og gjøre oss klar til en ny uke.

Håkki
Lørdag møtte Vålerenga Hockey Lørenskog hjemme på Jordal. Gutta våre møtte ikke opp til kampstart og virka tunge og treige. LØK spilte ikke spesielt bra de heller, men de spilte bedre enn oss. Vi tapte 1-2. Sjelden har vel et tap vært mer fortjent. Dersom du er keen på å se sammendrag av matchen, ser du det på TV2.

I en kamp hvor backa våre ikke leverte noe annet enn å være for treig med å kvitte seg med pucken, upresise og dårlige pasninger, og pucker til icing på uheldige tidspunkt, er det en prestasjon at man klarte å kåre en av dem til Vålerengas beste spiller!

Apropos bestemannspremier. Noen burde gi Glenn Jensen en premie for å være Glenn Jensen! En av oppgavene hans er å dele ut bestemannspremien til hvert lags beste spiller etter kamp. Denne lørdagen ga han LØKs Jeff Jakaitis akkurat det Jeff Jakaitis fortjente…absolutt NOTHING!

image

Denne uka spilles det ikke kamper i Get. Det er landslagspause for alle spillerne våre bortsett fra Steffen Søberg og Martin Laumann Ylven  som skal til Danmark for å spille firenasjoners turnering. Vi håper Espen og Svenna har lagt inn basic passningsdriller på treninga for resten av gutta. Neste match spilles 16. februar mot Stavanger Oilers i DnB-Arena.

Spark i rævva!
Østkantpakk skrev et åpent brev til klubben før helga, hvor de stilte en del spørsmål rundt de siste ansettelsene i VFE og åpenheten rundt disse prosessene. Brevet fra Østkanpakk adresserte også VPNs manglende dekning av disse prosessene. Etter en rask runde i redaksjonen var det lett for oss å ta selvkritkk på at vi burde ha vært på denne ballen tidligere. Å takke oss for at vi tok oppfordringen om å «være mere på» er således ikke nødvendig, men vi setter selvølgelig pris på at dette ble lagt merke til.

Les sakene her:

Hvordan var prosessen etter Stig-Ove?

Valle-prosessene.

Vålerenga svarer på ansettelsene.

Morten svarer på flere spørsmål.

 

Amerikansk fotball
Vi husker alle hvor stolte vi var i høst da Vålerenga Trolls sitt damelag ble det første kvinnelaget som vant et seriespill her i Norge. Seieren kvalifiserte dem til Nordisk Mesterskap for klubblag i Stockholm 5-8. mai i år. Her møter damene gode lag fra forskjellige land, og Vålerenga Trolls representerer Norge. Turen koster 30.000 kroner. Dette er 30.000 kroner som laget ikke har. Damelaget har derfor startet en innsamlingsaksjon. Pengene går til buss og overnatting i Stockholm. Til nå har de samla inn rundt halvparten av det de trenger for å delta. Vi i VPN synes det er kjipt dersom et relativt lite beløp på 15.000 skal sette en stopper for deltakelse i Nordisk Mesterskap, så hjelp Norges beste damelag i amerikansk fotball på veien ved å gi din støtte.

 

Vålerenga i dag
Vi sier JA til å sparke folk i rævva og sender e-post til alle vi kjenner som ikke har kjøpt sesongkort enda. Har du ikke lyst til å stå på den mailinglista så kjøper du sesongkortet ditt her.

 

En kommentar til «Dagboka mandag 8.februar 2016»

Legg igjen en kommentar