Dagboka onsdag 6. januar 2016

Så er det nytt år, og nytt år gjør at det skjer ting i klubben. Både i hockey og i fotball. For både damer og jenter. Årets første dagbok er av det sene slaget. Ryktene om at dagboka hadde tatt seg en lengre ferie viste seg å stemme. Om du føler deg krenka beklager dagbokisten … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 6. januar 2016»

Så er det nytt år, og nytt år gjør at det skjer ting i klubben. Både i hockey og i fotball. For både damer og jenter. Årets første dagbok er av det sene slaget.

Ryktene om at dagboka hadde tatt seg en lengre ferie viste seg å stemme. Om du føler deg krenka beklager dagbokisten det. Men nå er altså dagboka tilbake. Vi gleder oss, og det bør du også gjøre. Ellers blir vi krenka.

Fotballnytt

Det skjer en del på fotballfronten. For damenes del så har Leif Tsolis forsvinni, han var trener, og inn har den gamle kjenningen David Brocken tatt turen. Belgisk blå er fortsatt bra. Det beviste han med Kolbotn. Nå er turen altså kommet til Vålerenga. Han skal pusse på den spillerstallen som er der og samtidig hente inn nye fjes. Disse fjesene, det vil si eierne av dem, skal gjøre Vålerenga til et lag å regne med. Medalje er for tidlig, men kanskje cupen? Alt dette sier Brocken i et videointervju med Klanens Webradio.

Herrelaget har fått en del nye spillere, men de er godt kjent fra før. De eneste overraskelsene er at Enar Jäger blir værende ett år til og at klubben har signert Aslak Falck fra Hødd. De to kan du lese mer om her. Når spillere kommer inn så må noen ut. Den siste som har forlatt klubben er Niklas Gunnarsson. Han har gått på lån ut sesongen til den skotske Championship-klubben FC Hibernians. De har fått en opsjon på kjøp. Vi får satse på det ikke er en Stengel-opsjon. Lykke til videre, Niklas!

Niklas Gunnarsson
Vi ønsker Gunnarsson lykke til i Skottland.

 

Vi nevnte et intervju. Dette intervjuet skulle egentlig være en direktesending fra mandagens trening, men på grunn av tekniske problemer så gikk ikke det. I stedet ble det intervjuer med litt forskjellige personer. Alle intervjuene ser du i videoen under. Takk til KWR for at dere stiller opp!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=TXNxyVUM4bQ]

 

Hockeynytt

Vålerenga Hockey fortsetter sesongen sin. I går var det tur til Lørenskog som gjaldt. En kort busstur ut, og en kort busstur tilbake. Og når man har besøkt kjøpesentre så har man gjerne med seg ting hjem – og det hadde Vålerenga også. Tre poeng i sekken.

Vålerenga i dag-nytt

I dag er det vel ingenting som skjer? Utenom noen øl på Bohemen og en pit-stop på Vertshuset. Husk darten, da!

Legg igjen en kommentar