Ny keeper til Vålerenga

Vålerenga starter det nye året med å signere spillere. Hødds førstekeeper Aslak Falck er klar for Vålerenga.

Aslak Falck har siden 2014 vært i Hødd. Tidligere har keeperen også vært innom Viking og Sandnes Ulf. 23-åringen ble etter 2015-sesongen kåret til årets Hødd-spiller av Sunnmørsposten, noe vi tar som et tegn på at han er gjerrig som faen når det gjelder å slippe inn mål.

Falck kommer gratis til Vålerenga etter at kontrakten hans med Hødd gikk ut etter 2015-sesongen.

Også Enar Jääger forlenger sin kontrakt med Vålerenga kom det melding om mandag morgen.

Facebook-kommentarer:

1 tilbakemelding

  1. 6. januar 2016

    […] blir værende ett år til og at klubben har signert Aslak Falck fra Hødd. De to kan du lese mer om her. Når spillere kommer inn så må noen ut. Den siste som har forlatt klubben er Niklas Gunnarsson. […]

Det kan hende du også liker...