Ny keeper til Vålerenga

Vålerenga starter det nye året med å signere spillere. Hødds førstekeeper Aslak Falck er klar for Vålerenga. Aslak Falck har siden 2014 vært i Hødd. Tidligere har keeperen også vært innom Viking og Sandnes Ulf. 23-åringen ble etter 2015-sesongen kåret til årets Hødd-spiller av Sunnmørsposten, noe vi tar som et tegn på at han er … Fortsett å lese «Ny keeper til Vålerenga»

Vålerenga starter det nye året med å signere spillere. Hødds førstekeeper Aslak Falck er klar for Vålerenga.

Aslak Falck har siden 2014 vært i Hødd. Tidligere har keeperen også vært innom Viking og Sandnes Ulf. 23-åringen ble etter 2015-sesongen kåret til årets Hødd-spiller av Sunnmørsposten, noe vi tar som et tegn på at han er gjerrig som faen når det gjelder å slippe inn mål.

Falck kommer gratis til Vålerenga etter at kontrakten hans med Hødd gikk ut etter 2015-sesongen.

Også Enar Jääger forlenger sin kontrakt med Vålerenga kom det melding om mandag morgen.

En kommentar til «Ny keeper til Vålerenga»

Legg igjen en kommentar